Startup Spotlight može biti baš tvoja prava prilika!

18. 09. 2019.

Evo još jedne dobre prilike koja startupovima u ranoj fazi razvoja omogućuje povezivanje s investitorima, mentorima i javnošću. Riječ je o Startup Spotlightu koji se 30. i 31. listopada održava u Bukureštu.

Startup Spotlight natjecanje odabranim startupovima uz pitchanje pred investitorima (među kojima su Seedcamp, Techstars, 500 Startups, Accel…) i rada s više od 50 mentora iz tech i non-tech područja omogućuje i osvajanja wild carda za Startup Battlefield kao i izložbeni prostor na TechCrunch Disrupt Berlin 2019 .

Prijave su otvorene do 10. listopada putem https://www.f6s.com/howtoweb-startupspotlight2019. Nakon predselekcije, priliku za predstavljanje na velikoj pozornici te povezivanje s investitorima i potencijalnim poslovnim partnerima dobit će 20 startupova. Najboljih šest osvaja vrijedne nagrade. Više detalja dostupno je na howtoweb.co

How to Web konferencija

Startup Spotlight natjecanje samo je djelić onoga što vas očekuje na How to Web konferenciji. Program će se odvijati na četiri pozornice, a svojim govorima inspirirat će Seana Ellisa, April Dunford, Bob Moesta, Michael Perry… O programu i govornicima više doznajte na https://www.howtoweb.co gdje još uvijek možete nabaviti kotizacije po early bird cijenama.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...