Startup India na Business over Breakfast druženju

17. 05. 2022.

Indija postaje najbrže rastući startup ekosustav, a od 2021. godine zauzima poziciju trećeg po veličini u svijetu.

Znaš li da je krajem 2020. godine Indija imala 38 jednoroga i da se taj broj u 2021. popeo na preko 70?!

Startup India, vodeća inicijativa Vlade Indije, izravno je pridonijela ovom fascinantnom trendu.

Zato nam je posebno drago što smo danas u ZICER-u na Business over Breakfast druženju imali priliku ugostiti dr. Surabhi Gupta, menadžericu u Startup India.

Svoje inovativne (i impresivne!) projekte predstavili su dr. Darija Lemić, suosnivačica startupa Greener i Jerko Stjepanović, osnivač startupa Michelangelo Labs.

Surabhi, Darija i Jerko, hvala na zanimljivim izlaganjima!

Zahvaljujemo Veleposlanstvu Indije u Hrvatskoj na otvaranju novih mogućnosti.

I jedan podsjetnik za kraj. Prijave za Indijsko-hrvatski startup izazov traju do 20. svibnja. Prijavi se putem https://bit.ly/379OheW, doprinesi razvoju rješenja iz područja održivog razvoja, zelene energije, obrazovanja i razvoja vještina te osvoji vrijedne nagrade. Sretno!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...