Rezultati Potpore za samozapošljavanje Grada Zagreba za proizvodne djelatnosti

15. 12. 2017.

Kako bi još više doprinio razvoju poduzetništva, Grad Zagreb ove je godine uveo dvije inovativne potpore za samozapošljavanje – „Radi čisto – budi zaposlen“ i Potporu za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti. 

Objavljeni su rezultati natječaja za potporu Grada Zagreba za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti.

Gradonačelnik Grada Zagreba prihvatio je prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora za samozapošljavanje za 2017. i donio Zaključak o utvrđivanju Liste za dodjelu potpora za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti:

Ugovor s Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. potpisuje se nakon dostave propisane dokumentacije, a ukoliko dokumentacija ne bude dostavljena u navedenom roku, smatrat će se da je prijavitelj potpore odustao od zahtjeva.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...