Rezultati Potpore za samozapošljavanje Grada Zagreba za proizvodne djelatnosti

15. 12. 2017.

Kako bi još više doprinio razvoju poduzetništva, Grad Zagreb ove je godine uveo dvije inovativne potpore za samozapošljavanje – „Radi čisto – budi zaposlen“ i Potporu za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti. 

Objavljeni su rezultati natječaja za potporu Grada Zagreba za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti.

Gradonačelnik Grada Zagreba prihvatio je prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora za samozapošljavanje za 2017. i donio Zaključak o utvrđivanju Liste za dodjelu potpora za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti:

Ugovor s Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. potpisuje se nakon dostave propisane dokumentacije, a ukoliko dokumentacija ne bude dostavljena u navedenom roku, smatrat će se da je prijavitelj potpore odustao od zahtjeva.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...