Prilika za fintech startupove – prijavite se na regionalni Elevator Lab Challenge i izborite za nagradu od €10.000 i pristup mreži od 16 milijuna klijenata

01. 08. 2019.

Regionalni Elevator Lab Challenge organizira Raiffeisen banka, a prijave su otvorene do 10. kolovoza 

Ovog ljeta bit će održano regionalno natjecanje fintech startupova, Elevator Lab Challenge, koje organiziraju Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Nakon tri lokalna natjecanja u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, pobjednici sva tri natjecanja imat će priliku boriti se na regionalnom finalu u Beogradu.

Sudjelovanjem u lokalnom natjecanju startupovi će imati priliku osvojiti nagradu od €5,000 i ući u finale regionalnog natjecanja u Beogradu, kao i izravan plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču. Osim toga, ovo je prilika za sve startupove za dobivanje vrijednih povratnih informacija o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka u industriji.

Pobjednike regionalnog natjecanja očekuje nagrada od dodatnih €5,000, plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak s višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organiziraju natjecanje i menadžerima Raiffeisen Bank Internationala, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijentima i druge pogodnosti.

Najbolji startupovi po izboru stručnog žirija u Beču postaju dio četveromjesečnog Elevator Lab programa gdje će dobiti obuku i mentorstvo RBA-a, ali i financijsku potporu za razvoj svog pilot proizvoda bez uzimanja vlasničkog udjela. Osim toga, natjecatelji će dobiti i priliku pridružiti svoju inovaciju mreži Raiffeisen grupe i time pristupiti mreži od 16,1 milijuna klijenata.

Program je otvoren za sve fintech startupove koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP), osnivački tim koji se sastoji od najmanje dva člana (npr. CEO i CTO) i razvijaju proizvod ili uslugu vezan za naprednu analitiku i umjetnu inteligenciju, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, cyber sigurnosti i slično.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza. Lokalno natjecanje će se održati 30. kolovoza u Zagrebu, a gala događaj u Beogradu je zakazan za 3. rujna.  

Više informacija o uvjetima natjecanja i prijavama nalaze se ovdje

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...