Prilika za fintech startupove – prijavite se na regionalni Elevator Lab Challenge i izborite za nagradu od €10.000 i pristup mreži od 16 milijuna klijenata

01. 08. 2019.

Regionalni Elevator Lab Challenge organizira Raiffeisen banka, a prijave su otvorene do 10. kolovoza 

Ovog ljeta bit će održano regionalno natjecanje fintech startupova, Elevator Lab Challenge, koje organiziraju Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Nakon tri lokalna natjecanja u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, pobjednici sva tri natjecanja imat će priliku boriti se na regionalnom finalu u Beogradu.

Sudjelovanjem u lokalnom natjecanju startupovi će imati priliku osvojiti nagradu od €5,000 i ući u finale regionalnog natjecanja u Beogradu, kao i izravan plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču. Osim toga, ovo je prilika za sve startupove za dobivanje vrijednih povratnih informacija o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka u industriji.

Pobjednike regionalnog natjecanja očekuje nagrada od dodatnih €5,000, plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak s višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organiziraju natjecanje i menadžerima Raiffeisen Bank Internationala, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijentima i druge pogodnosti.

Najbolji startupovi po izboru stručnog žirija u Beču postaju dio četveromjesečnog Elevator Lab programa gdje će dobiti obuku i mentorstvo RBA-a, ali i financijsku potporu za razvoj svog pilot proizvoda bez uzimanja vlasničkog udjela. Osim toga, natjecatelji će dobiti i priliku pridružiti svoju inovaciju mreži Raiffeisen grupe i time pristupiti mreži od 16,1 milijuna klijenata.

Program je otvoren za sve fintech startupove koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP), osnivački tim koji se sastoji od najmanje dva člana (npr. CEO i CTO) i razvijaju proizvod ili uslugu vezan za naprednu analitiku i umjetnu inteligenciju, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, cyber sigurnosti i slično.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza. Lokalno natjecanje će se održati 30. kolovoza u Zagrebu, a gala događaj u Beogradu je zakazan za 3. rujna.  

Više informacija o uvjetima natjecanja i prijavama nalaze se ovdje

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...