Prijavite se i osvojite financijsku potporu za svoj poduzetnički i društveno koristan projekt!

14. 05. 2018.

U srijedu, 23. svibnja u 11 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb Zagrebačka banka predstavit će natječaj Moj Zaba Start. 

Predstavljanje je namijenjeno svim zainteresiranim sudionicima iz Zagreba i okolice.

Okupljeni će imati priliku saznati sve o uvjetima prijave i tijeku natječaja te dobiti odgovore na specifična pitanja vezana uz svoje projekte i smjernice za što uspješniju prijavu. Prezentaciji će se pridružiti i nekoliko dobitnika prethodnih izdanja natječaja kako bi sa sudionicima podijeliti svoja iskustva i savjete vezane uz prijavu i svoje poslovne projekte. Među njima će biti i naša stanarka Kata Barišić, jedna od pobjednika prve generacije Startup Factory Zagreb programa i lanjska pobjednica Moj Zaba Start natjecanja u poduzetničkoj kategoriji.

Natječajem Moj Zaba Start Zagrebačka banka, petu godinu zaredom, prepoznaje i podupire održive poduzetničke i društveno korisne ideje i projekte. Kroz tri natječaja Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo dodijelit će se ukupno 990.000 kuna potpora za 12 najboljih projektnih prijedloga.

U prvom krugu selekcije stručna komisija odabire po 10 finalista u svakom natječaju. Finalisti se javno prezentiraju i promoviraju, prolaze edukacije te završnu prezentaciju pred stručnom komisijom nakon koje se odabiru po tri dobitnika u svakom od natječaja. Istodobno, javnost odabire po jedan najbolji projekt u svakom natječaju temeljem glasovanja na web stranici natječaja www.mojzabastart.hr.

Prijave na natječaj otvorene su do 12. lipnja u podne, a sve informacije o uvjetima prijave i tijeku natječaja dostupne su na www.mojzabastart.hr.

Pridružite se radionici u Tehnološkom parku Zagreb i saznajte kako pripremiti prijavnicu koja će vas dovesti u finale!

Svoj dolazak možete prijaviti na web stranici mojzabastart.hr.

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...