Prijavite se i osvojite financijsku potporu za svoj poduzetnički i društveno koristan projekt!

14. 05. 2018.

U srijedu, 23. svibnja u 11 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb Zagrebačka banka predstavit će natječaj Moj Zaba Start. 

Predstavljanje je namijenjeno svim zainteresiranim sudionicima iz Zagreba i okolice.

Okupljeni će imati priliku saznati sve o uvjetima prijave i tijeku natječaja te dobiti odgovore na specifična pitanja vezana uz svoje projekte i smjernice za što uspješniju prijavu. Prezentaciji će se pridružiti i nekoliko dobitnika prethodnih izdanja natječaja kako bi sa sudionicima podijeliti svoja iskustva i savjete vezane uz prijavu i svoje poslovne projekte. Među njima će biti i naša stanarka Kata Barišić, jedna od pobjednika prve generacije Startup Factory Zagreb programa i lanjska pobjednica Moj Zaba Start natjecanja u poduzetničkoj kategoriji.

Natječajem Moj Zaba Start Zagrebačka banka, petu godinu zaredom, prepoznaje i podupire održive poduzetničke i društveno korisne ideje i projekte. Kroz tri natječaja Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo dodijelit će se ukupno 990.000 kuna potpora za 12 najboljih projektnih prijedloga.

U prvom krugu selekcije stručna komisija odabire po 10 finalista u svakom natječaju. Finalisti se javno prezentiraju i promoviraju, prolaze edukacije te završnu prezentaciju pred stručnom komisijom nakon koje se odabiru po tri dobitnika u svakom od natječaja. Istodobno, javnost odabire po jedan najbolji projekt u svakom natječaju temeljem glasovanja na web stranici natječaja www.mojzabastart.hr.

Prijave na natječaj otvorene su do 12. lipnja u podne, a sve informacije o uvjetima prijave i tijeku natječaja dostupne su na www.mojzabastart.hr.

Pridružite se radionici u Tehnološkom parku Zagreb i saznajte kako pripremiti prijavnicu koja će vas dovesti u finale!

Svoj dolazak možete prijaviti na web stranici mojzabastart.hr.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...