Prijavite se i osvojite financijsku potporu za svoj poduzetnički i društveno koristan projekt!

14. 05. 2018.

U srijedu, 23. svibnja u 11 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb Zagrebačka banka predstavit će natječaj Moj Zaba Start. 

Predstavljanje je namijenjeno svim zainteresiranim sudionicima iz Zagreba i okolice.

Okupljeni će imati priliku saznati sve o uvjetima prijave i tijeku natječaja te dobiti odgovore na specifična pitanja vezana uz svoje projekte i smjernice za što uspješniju prijavu. Prezentaciji će se pridružiti i nekoliko dobitnika prethodnih izdanja natječaja kako bi sa sudionicima podijeliti svoja iskustva i savjete vezane uz prijavu i svoje poslovne projekte. Među njima će biti i naša stanarka Kata Barišić, jedna od pobjednika prve generacije Startup Factory Zagreb programa i lanjska pobjednica Moj Zaba Start natjecanja u poduzetničkoj kategoriji.

Natječajem Moj Zaba Start Zagrebačka banka, petu godinu zaredom, prepoznaje i podupire održive poduzetničke i društveno korisne ideje i projekte. Kroz tri natječaja Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo dodijelit će se ukupno 990.000 kuna potpora za 12 najboljih projektnih prijedloga.

U prvom krugu selekcije stručna komisija odabire po 10 finalista u svakom natječaju. Finalisti se javno prezentiraju i promoviraju, prolaze edukacije te završnu prezentaciju pred stručnom komisijom nakon koje se odabiru po tri dobitnika u svakom od natječaja. Istodobno, javnost odabire po jedan najbolji projekt u svakom natječaju temeljem glasovanja na web stranici natječaja www.mojzabastart.hr.

Prijave na natječaj otvorene su do 12. lipnja u podne, a sve informacije o uvjetima prijave i tijeku natječaja dostupne su na www.mojzabastart.hr.

Pridružite se radionici u Tehnološkom parku Zagreb i saznajte kako pripremiti prijavnicu koja će vas dovesti u finale!

Svoj dolazak možete prijaviti na web stranici mojzabastart.hr.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...