Prijavite se i osvojite financijsku potporu za svoj poduzetnički i društveno koristan projekt!

14. 05. 2018.

U srijedu, 23. svibnja u 11 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb Zagrebačka banka predstavit će natječaj Moj Zaba Start. 

Predstavljanje je namijenjeno svim zainteresiranim sudionicima iz Zagreba i okolice.

Okupljeni će imati priliku saznati sve o uvjetima prijave i tijeku natječaja te dobiti odgovore na specifična pitanja vezana uz svoje projekte i smjernice za što uspješniju prijavu. Prezentaciji će se pridružiti i nekoliko dobitnika prethodnih izdanja natječaja kako bi sa sudionicima podijeliti svoja iskustva i savjete vezane uz prijavu i svoje poslovne projekte. Među njima će biti i naša stanarka Kata Barišić, jedna od pobjednika prve generacije Startup Factory Zagreb programa i lanjska pobjednica Moj Zaba Start natjecanja u poduzetničkoj kategoriji.

Natječajem Moj Zaba Start Zagrebačka banka, petu godinu zaredom, prepoznaje i podupire održive poduzetničke i društveno korisne ideje i projekte. Kroz tri natječaja Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo dodijelit će se ukupno 990.000 kuna potpora za 12 najboljih projektnih prijedloga.

U prvom krugu selekcije stručna komisija odabire po 10 finalista u svakom natječaju. Finalisti se javno prezentiraju i promoviraju, prolaze edukacije te završnu prezentaciju pred stručnom komisijom nakon koje se odabiru po tri dobitnika u svakom od natječaja. Istodobno, javnost odabire po jedan najbolji projekt u svakom natječaju temeljem glasovanja na web stranici natječaja www.mojzabastart.hr.

Prijave na natječaj otvorene su do 12. lipnja u podne, a sve informacije o uvjetima prijave i tijeku natječaja dostupne su na www.mojzabastart.hr.

Pridružite se radionici u Tehnološkom parku Zagreb i saznajte kako pripremiti prijavnicu koja će vas dovesti u finale!

Svoj dolazak možete prijaviti na web stranici mojzabastart.hr.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...