Prijavi se na Start the Future globalni online događaj jer budućnost je i u tvojim rukama!

20. 03. 2020.

Odluka je donesena! Organizatori We Make Future festivala (WMF-a) šalju vam poruku kako bez obzira na tešku situaciju i dalje rade na predanom poticanju poduzetništva i inovacija. To je i razlog za lansiranje Start the Future – globalnog online događaja koji će se održati 7. travnja 2020. Prijavi se, jer budućnost je i u tvojim rukama:

Obavještavamo vas kako se zbog situacije vezane uz koronavirus We Make Future Zagreb Startup Event, koji smo s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC) planirali održati u ZICER-u 27. travnja, odgađa za jesen.

No ova inicijativa ovdje ne prestaje! Organiziran je Start the Future – globalni online događaj. I tvoje sudjelovanje nam je jako bitno. Zato u kalendar upiši 7. travnja 2020. i prijavi se do 2. travnja putem WMF web stranice.

Sudjelovanje je besplatno! 

Tko se sve može prijaviti za predstavljanje?

Predstaviti se mogu startupi, institucije, nevladine organizacije, kompanije, mediji, novinari, građani, istraživači i kreatori politika.

Što sve možete predstaviti?

Na Start the Future online događaju možete predstaviti svoje inovativne projekte, ideje i aktivnosti za suočavanje s trenutnom globalnom situacijom, kao i rješenja za izazove iz područja:

  • obrazovanja,
  • klimatskih promjena,
  • zdravlja i
  • digitalne transformacije.

Pogledajte video i doznajte kako sudjelovati!

Sve startupove koji su se već prijavili na We Make Future Zagreb Startup Event obavještavamo kako nije potrebno izvršiti novu prijavu. Organizatori će vas temeljem prethodno ispunjene prijave uskoro kontaktirati.

Vidimo se na 7. travnja 2020. na Start the Future online događaju!

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...