Prijavi se na Start the Future globalni online događaj jer budućnost je i u tvojim rukama!

20. 03. 2020.

Odluka je donesena! Organizatori We Make Future festivala (WMF-a) šalju vam poruku kako bez obzira na tešku situaciju i dalje rade na predanom poticanju poduzetništva i inovacija. To je i razlog za lansiranje Start the Future – globalnog online događaja koji će se održati 7. travnja 2020. Prijavi se, jer budućnost je i u tvojim rukama:

Obavještavamo vas kako se zbog situacije vezane uz koronavirus We Make Future Zagreb Startup Event, koji smo s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC) planirali održati u ZICER-u 27. travnja, odgađa za jesen.

No ova inicijativa ovdje ne prestaje! Organiziran je Start the Future – globalni online događaj. I tvoje sudjelovanje nam je jako bitno. Zato u kalendar upiši 7. travnja 2020. i prijavi se do 2. travnja putem WMF web stranice.

Sudjelovanje je besplatno! 

Tko se sve može prijaviti za predstavljanje?

Predstaviti se mogu startupi, institucije, nevladine organizacije, kompanije, mediji, novinari, građani, istraživači i kreatori politika.

Što sve možete predstaviti?

Na Start the Future online događaju možete predstaviti svoje inovativne projekte, ideje i aktivnosti za suočavanje s trenutnom globalnom situacijom, kao i rješenja za izazove iz područja:

  • obrazovanja,
  • klimatskih promjena,
  • zdravlja i
  • digitalne transformacije.

Pogledajte video i doznajte kako sudjelovati!

Sve startupove koji su se već prijavili na We Make Future Zagreb Startup Event obavještavamo kako nije potrebno izvršiti novu prijavu. Organizatori će vas temeljem prethodno ispunjene prijave uskoro kontaktirati.

Vidimo se na 7. travnja 2020. na Start the Future online događaju!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...