Prijavi se na Start the Future globalni online događaj jer budućnost je i u tvojim rukama!

20. 03. 2020.

Odluka je donesena! Organizatori We Make Future festivala (WMF-a) šalju vam poruku kako bez obzira na tešku situaciju i dalje rade na predanom poticanju poduzetništva i inovacija. To je i razlog za lansiranje Start the Future – globalnog online događaja koji će se održati 7. travnja 2020. Prijavi se, jer budućnost je i u tvojim rukama:

Obavještavamo vas kako se zbog situacije vezane uz koronavirus We Make Future Zagreb Startup Event, koji smo s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC) planirali održati u ZICER-u 27. travnja, odgađa za jesen.

No ova inicijativa ovdje ne prestaje! Organiziran je Start the Future – globalni online događaj. I tvoje sudjelovanje nam je jako bitno. Zato u kalendar upiši 7. travnja 2020. i prijavi se do 2. travnja putem WMF web stranice.

Sudjelovanje je besplatno! 

Tko se sve može prijaviti za predstavljanje?

Predstaviti se mogu startupi, institucije, nevladine organizacije, kompanije, mediji, novinari, građani, istraživači i kreatori politika.

Što sve možete predstaviti?

Na Start the Future online događaju možete predstaviti svoje inovativne projekte, ideje i aktivnosti za suočavanje s trenutnom globalnom situacijom, kao i rješenja za izazove iz područja:

  • obrazovanja,
  • klimatskih promjena,
  • zdravlja i
  • digitalne transformacije.

Pogledajte video i doznajte kako sudjelovati!

Sve startupove koji su se već prijavili na We Make Future Zagreb Startup Event obavještavamo kako nije potrebno izvršiti novu prijavu. Organizatori će vas temeljem prethodno ispunjene prijave uskoro kontaktirati.

Vidimo se na 7. travnja 2020. na Start the Future online događaju!

Ostale novosti i projekti

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata spremnosti...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...