Poziv na Crowdfunding Bootcamp radionicu

02. 10. 2018.

Pozivamo vas na Crowdfunding Bootcamp radionicu koja će se održati u srijedu, 10. listopada 2018. godine s početkom u 10:30 sati u našem prostoru na Velesajmu.

Crowdfunding Bootcamp je radionica namijenjena poduzetnicima bez ili s površnim poznavanjem crowdfundinga, koja sudionicima prezentira crowdfunding na pristupačan i interaktivan način te ih educira o osnovnoj terminologiji, zahtjevima i mogućnostima koji su na raspolaganju budućim crowdfunderima. Znanje stečeno na Bootcampu moguće je nadograditi na Crowdfunding akademiji, prvom integriranom programu edukacije o crowdfundingu napodručju JI Europe.

Na radionici će se obrađivati sljedeće teme: što je crowdfunding – povijest, tipovi, stanje u Hrvatskoj, što su osnovni elementi strategije i tijeka kampanje, što su ciljne skupine i perkovi, koja je razlika Kickstartera, Indiegogoa i Funderbeam SEE, što su osnovni elementi promocije, koja je uloga društvenih medija i PR-a, koje su najčešće greške koje rade pokretači kampanja, prepoznati primjere uspješnih i neuspješnih kampanja iz regije, dobiti priliku razgovarati o svojim idejama za kampanju te trikove za uspješnu provedbu kampanje.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na Crowdfunding radionici HAMAG-BICRO-a možete se prijaviti putem poveznice. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen na 40.

Radionicu su organizirali Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Agencijom BRODOTO d.o.o., a ZICER je partner ovog događaja.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...