O važnosti znanja i tima

20. 05. 2022.

„Znanje je bitno. Ono je moć. Zato učite kontinuirano i nikada nemojte bježati od prilika za stjecanje novih znanja.“ – naglasio je prof. dr. sc. Marko Vinceković, znanstvenik i pokretač startupa Makabi Agritech studentima Zagrebačke škole ekonomije i managementa koji su u okviru predmet Održivo poslovanje i upravljanje u ZICER došli prikupiti praktična znanja iz područja poduzetništva.

Marko je istaknuo kako je bitno imati cilj i biti ustrajan na putu prema njegovoj realizaciji. Rekao je kako sve kreče od ideja, te da je njih bitno dijeliti bez straha jer je to jedini način za dobivanjem povratne informacije s tržišta, što je pak preduvjet za njihov daljnji razvoj.

„Da biste uspjeli, morate imati dobar tim. U kvalitetnom timu ključnu ulogu ima njegov voditelj. Snaga jednog vizionara može inspirirati druge i povući ih prema uspjehu.“ – iz iskustva potvrđuje Marko koji je 2018. pobijedio u našem Startup Factory akceleratoru.

Marko, hvala!

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...