O važnosti znanja i tima

20. 05. 2022.

„Znanje je bitno. Ono je moć. Zato učite kontinuirano i nikada nemojte bježati od prilika za stjecanje novih znanja.“ – naglasio je prof. dr. sc. Marko Vinceković, znanstvenik i pokretač startupa Makabi Agritech studentima Zagrebačke škole ekonomije i managementa koji su u okviru predmet Održivo poslovanje i upravljanje u ZICER došli prikupiti praktična znanja iz područja poduzetništva.

Marko je istaknuo kako je bitno imati cilj i biti ustrajan na putu prema njegovoj realizaciji. Rekao je kako sve kreče od ideja, te da je njih bitno dijeliti bez straha jer je to jedini način za dobivanjem povratne informacije s tržišta, što je pak preduvjet za njihov daljnji razvoj.

„Da biste uspjeli, morate imati dobar tim. U kvalitetnom timu ključnu ulogu ima njegov voditelj. Snaga jednog vizionara može inspirirati druge i povući ih prema uspjehu.“ – iz iskustva potvrđuje Marko koji je 2018. pobijedio u našem Startup Factory akceleratoru.

Marko, hvala!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...