myRent je proširio svoju ponudu!

25. 05. 2023.

myRent je revolucionarni softver dizajniran posebno za iznajmljivače apartmana i profesionalce u turizmu. Zahvaljujući njemu, iznajmljivači mogu imati potpunu kontrolu nad rezervacijama i upravljanjem svojim objektima.

Od sada myRent ide korak dalje! Razvio je pametne uređaje koji će unaprijediti poslovanje svima koji se bave turizmom.

Zanima te kako?

U svojoj ponudi već imaju pametne brave koje omogućuju self check-in. Takav pristup, zahvaljujući tehnološki naprednom rješenju, štedi vrijeme i iznajmljivačima apartmana i njihovim gostima.

Ove godine myRent je proširio svoju ponudu. Uz njihov novi uređaj lako možeš optimizirati potrošnju energije klima uređaja koristeći svoj pametan telefon, pa čak i pratiti razinu buke u apartmanu!

Sve o prednostima myRentovih proizvoda i usluga otkrili su pred kamerama HRT-a. Ne propusti pogledati njihovu priču danas od 17:10 u emisiji Poslovni plan na HRT2.

Detalji na: www.my-rents.com i www.pametnaklima.com.

Ostale novosti i projekti

Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo 2023.

Predmet programa Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja namijenjenih poticanju ciljanih programa obrazovanja za obrtništvo koji osiguravaju kvalitetne i motivirane kadrove u svrhu...

Jeste li spremni? Uskoro počinje ViennaUP!

ZICER-ov partner Vienna Business Agency vas poziva – dođite na ViennaUP i uvjerite se zašto je baš ovaj događaj već godinama magnet za najbistrije umove i najveće investitore u Europi. Doznat ćete više o najnovijim tehnološkim trendovima, povezati se s osnivačima...