Konferencija o izazovima pametne specijalizacije

09. 09. 2018.

Ekonomski institut, Zagreb kao koordinator SmartEIZ projekta organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom Smart Specialization Strategies: Contemporary Challenges of its Design and Implementation.

Konferencija će se održati 25. i 26. rujna u Zagrebu u Hotelu Dubrovnik. Cilj ove konferencije je poticanje kreiranja prijedloga za rješavanje suvremenih izazova dizajniranja i implementacije Strategije pametne specijalizacije diljem Europe.

Ovaj događaj će okupiti istaknute stručnjake iz redova akademske zajednice, predstavnika vlasti i mlade istraživače partnerskih institucija SmartEIZ projekta.

Program konferencije dostupan je ovdje na linku.

Svoj dolazak na Smart Specialization Strategies: Contemporary Challenges of its Design and Implementation konferenciju možete potvrditi putem e-mail adrese sorec@eizg.hr.

SmartEIZ projekt provodi se i financira unutar programa Obzor 2020. Ovaj projekt predstavlja trogodišnji program jačanja znanstvenih kapaciteta Ekonomskog instituta, Zagreb, a provodi se u suradnji s etabliranim partnerskim znanstvenim institucijama – sveučilištem Bocconi, sveučilištem University College London i sveučilištem Ujedinjenih  Naroda – Maastricht Economic and Social Research Institute on Innovation and Technology. Približna vrijednost ovog projekta je milijun eura.

SmartEIZ treći je projekt unutar programa FP 7 i Obzor 2020 koji provodi Ekonomski institut, Zagreb te je rezultat kontinuiranog nastojanja Instituta da poveća svoju međunarodnu vidljivost i znanstvenu izvrsnost s ciljem potpunog uključivanja u europski istraživački prostor. Voditelj projekta SmartEIZ je dr. sc. Zoran Aralica, znanstveni savjetnik Ekonomskog instituta, Zagreb. Više informacija o projektu dostupno je na ovdje na  linku.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...