Izabrani su finalisti za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU

15. 11. 2017.

Donosimo imena pet najboljih rješenja koja ulaze u finale za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU.

Kako bi se istaknula važnost razvoja inovativnih rješenja koja će poboljšati kvalitetu života u gradovima, Razvojna agencija Zagreb u partnerstvu s Hanza Medijom dodjeljuje Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU .

Prijave na natječaj bile su otvorene od 14. listopada do 10. studenoga 2017. godine. Tijekom navedenog perioda zaprimili smo više od 40 zanimljivih i kvalitetnih prijava. Najbolja smart city rješenja odabrao je žiri Zagreb Foruma i Hanza Medije sastavljen od 11 lidera hrvatske i svjetske digitalne industrije,među kojima su stručnjaci iz Vlade, Svjetske banke, s hrvatskih fakulteta te poznatih IT tvrtki i to: Frane Šesnić, Ivan Barać, Dejan Orešković, Blaž Golob, Ivana Podnar Žarko, Zoran Aralica, Mladen Amidžić, Ana Veir, Nedeljko Štefanić, Stephanie E. Trpkov i Stanko Cerin. 

Ovo su imena pet finalista za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU koja objavljujemo prema abecednom redu:

  • Byte Lab Grupa d.o.o.
  • Eco Mobile d.o.o.
  • EDC d.o.o.
  • GIS Cloud d.o.o.
  • VIPnet d.o.o.

Čestitke finalistima! 

Svečanost proglašenja pobjednika bit će upriličena tijekom međunarodne konferencije Zagreb Forum 2017 – Creative Cities & Europe, koja će se održati 20. studenog 2017. s početkom u 9:00 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma. Svi finalisti imat će priliku svoja inovativna rješenja prezentirati u okviru pete sesije Zagreb Foruma.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...