Izabrani su finalisti za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU

15. 11. 2017.

Donosimo imena pet najboljih rješenja koja ulaze u finale za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU.

Kako bi se istaknula važnost razvoja inovativnih rješenja koja će poboljšati kvalitetu života u gradovima, Razvojna agencija Zagreb u partnerstvu s Hanza Medijom dodjeljuje Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU .

Prijave na natječaj bile su otvorene od 14. listopada do 10. studenoga 2017. godine. Tijekom navedenog perioda zaprimili smo više od 40 zanimljivih i kvalitetnih prijava. Najbolja smart city rješenja odabrao je žiri Zagreb Foruma i Hanza Medije sastavljen od 11 lidera hrvatske i svjetske digitalne industrije,među kojima su stručnjaci iz Vlade, Svjetske banke, s hrvatskih fakulteta te poznatih IT tvrtki i to: Frane Šesnić, Ivan Barać, Dejan Orešković, Blaž Golob, Ivana Podnar Žarko, Zoran Aralica, Mladen Amidžić, Ana Veir, Nedeljko Štefanić, Stephanie E. Trpkov i Stanko Cerin. 

Ovo su imena pet finalista za Zagreb Forum & Hanza Media SMART CITY NAGRADU koja objavljujemo prema abecednom redu:

  • Byte Lab Grupa d.o.o.
  • Eco Mobile d.o.o.
  • EDC d.o.o.
  • GIS Cloud d.o.o.
  • VIPnet d.o.o.

Čestitke finalistima! 

Svečanost proglašenja pobjednika bit će upriličena tijekom međunarodne konferencije Zagreb Forum 2017 – Creative Cities & Europe, koja će se održati 20. studenog 2017. s početkom u 9:00 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma. Svi finalisti imat će priliku svoja inovativna rješenja prezentirati u okviru pete sesije Zagreb Foruma.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...