Dođite u ZICER na Poslovni susret Smart Agriculture

01. 06. 2021.

Pozivamo vas na Poslovni susret Smart Agriculture koji će se održati uživo 16. lipnja 2021. u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra.

ADVANTAGE AUSTRIA Zagreb u suradnji s Uredom atašea Saveznog ministarstva poljoprivrede, regija i turizma pri Austrijskom Veleposlanstvu u Zagrebu organizira Poslovni susret Smart Agriculture u Hrvatskoj. Susret će se održati 16. lipnja 2021. od 11:00 do 15:00 sati u ZICER-u. 

U fokusu programa su EU-poticaji za projekte digitalizacije i inovativne tehnologije za hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju te razmjena iskustava, znanja i tehnologija između austrijskih i hrvatskih poduzeća, startupova i stručnjaka. 

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu do 11. lipnja 2021. (ili do popunjenja slobodnih mjesta) putem prijavnog obrasca.

Radni jezik Susreta je engleski.

Dodatne informacije o Poslovnom susretu i mogućnostima sudjelovanja pronaći ćete na službenoj web stranici Austrijskog Veleposlanstva

Iskoristite priliku, informirajte se o nadolazećim EU-fondovima, suvremenim tehnologijama i rješenjima za pametnu poljoprivredu i dogovorite B2B poslovne sastanke s austrijskim predstavnicima.

Broj sudionika je ograničen, stoga rezervirajte na vrijeme svoje mjesto!

ZICER partnerski podržava Poslovni susret Smart Agriculture.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...