Dođite u ZICER na Poslovni susret Smart Agriculture

01. 06. 2021.

Pozivamo vas na Poslovni susret Smart Agriculture koji će se održati uživo 16. lipnja 2021. u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra.

ADVANTAGE AUSTRIA Zagreb u suradnji s Uredom atašea Saveznog ministarstva poljoprivrede, regija i turizma pri Austrijskom Veleposlanstvu u Zagrebu organizira Poslovni susret Smart Agriculture u Hrvatskoj. Susret će se održati 16. lipnja 2021. od 11:00 do 15:00 sati u ZICER-u. 

U fokusu programa su EU-poticaji za projekte digitalizacije i inovativne tehnologije za hrvatsku poljoprivredu i prehrambenu industriju te razmjena iskustava, znanja i tehnologija između austrijskih i hrvatskih poduzeća, startupova i stručnjaka. 

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu do 11. lipnja 2021. (ili do popunjenja slobodnih mjesta) putem prijavnog obrasca.

Radni jezik Susreta je engleski.

Dodatne informacije o Poslovnom susretu i mogućnostima sudjelovanja pronaći ćete na službenoj web stranici Austrijskog Veleposlanstva

Iskoristite priliku, informirajte se o nadolazećim EU-fondovima, suvremenim tehnologijama i rješenjima za pametnu poljoprivredu i dogovorite B2B poslovne sastanke s austrijskim predstavnicima.

Broj sudionika je ograničen, stoga rezervirajte na vrijeme svoje mjesto!

ZICER partnerski podržava Poslovni susret Smart Agriculture.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...