Dođite u ZICER na međunarodnu konferenciju o crowdfundingu!

07. 12. 2018.

Pozivamo vas u ZICER na međunarodnu konferenciju o crowdfundingu koju organiziramo u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation sufinanciranog sredstvima Europske unije kroz program INTERREG Danube 2014-2020.

Konferencija će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru u 12. paviljonu Zagrebačkog velesajma s početkom u 09:30 sati.

Cilj konferencije je predstaviti domaće i međunarodne inicijative i projekte iz područja grupnog financiranja i na taj način potaknuti učinkovitije korištenje ovog alternativnog izvora financiranja. Poseban fokus konferencije koncentriran je na mogućnosti financiranja energetskih projekata putem grupnog financiranja, ali i ostalih oblika inovativnog financiranja.

Na konferenciji gostuju domaći i inozemni  predavači s iskustva na međunarodnim projektima. 

Ulaz je slobodan, a broj mjesta je ograničen.

Prijavu na konferenciju moguće je izvršiti do 10. prosinca 2018. putem obrasca koji je dostupan ovdje.

Veselimo se vašem dolasku! 

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...