Dođite u ZICER na međunarodnu konferenciju o crowdfundingu!

07. 12. 2018.

Pozivamo vas u ZICER na međunarodnu konferenciju o crowdfundingu koju organiziramo u okviru projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation sufinanciranog sredstvima Europske unije kroz program INTERREG Danube 2014-2020.

Konferencija će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru u 12. paviljonu Zagrebačkog velesajma s početkom u 09:30 sati.

Cilj konferencije je predstaviti domaće i međunarodne inicijative i projekte iz područja grupnog financiranja i na taj način potaknuti učinkovitije korištenje ovog alternativnog izvora financiranja. Poseban fokus konferencije koncentriran je na mogućnosti financiranja energetskih projekata putem grupnog financiranja, ali i ostalih oblika inovativnog financiranja.

Na konferenciji gostuju domaći i inozemni  predavači s iskustva na međunarodnim projektima. 

Ulaz je slobodan, a broj mjesta je ograničen.

Prijavu na konferenciju moguće je izvršiti do 10. prosinca 2018. putem obrasca koji je dostupan ovdje.

Veselimo se vašem dolasku! 

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...