Creative Fields o poduzetništvu

26. 04. 2023.

„Ako imate poduzetničku ideju, krenite s njenom realizacijom što prije, nemojte čekati savršen trenutak jer on nikad neće doći. Uspjeh dobro zvuči, ali morate znati kako ćete ponekada na tome putu trebati balansirati i na rubu bankrota. I mi smo pokušavali, učili iz vlastitih grešaka i kroz iskustvo rasli. Naš cilj je bio uprihoditi više od proizvoda nego od usluga i sretna sam što mogu reći da u posljednje tri godine uspješno ostvarujemo taj cilj te očekujemo nastavak tog trenda u ovoj godini.“ – poručuje Irena Juretić, PR i Marketing Specialist iz tvrtke Creative Fields.

Creative Fields je startup na polju računalne dinamike fluida (eng. CFD – computational fluid dynamics). Bavi se programiranjem i prodajom alata za izradu mreža i pripremu računalnih simulacija tokova fluida, manualno najzahtjevnijeg dijela CFD simulacija koje se, između ostalog, koriste u simulacijske svrhe u automobilskoj industriji, energetici te aeronautici.

„Ako ne znate od kuda krenuti s razvojem svoga budućeg poslovanja, otiđite u Plavi ured. Tu ćete promaći vrijedne savjete koji će vam razjasniti smjer. Nikada se nemojte sramiti pitati. Pravi odgovor će vas dovesti do pravih rješenja.“ – istaknula je Irena i potaknula naše jučerašnje goste –  studente Alpen-Adria-Universität Klagenfurt i Ekonomskog fakulteta Zagreb na ulazak u poduzetništvo.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...