ARCA 2021 je tu, a s njom i #zicer medalje!

20. 10. 2021.

S Međunarodne izložbe inovacija ARCA 2021 stigle su medalje i priznanja! Gamechuck, NUOTWO, CHRONOS i sportreact, čestitamo!

„Jako nam je drago da je Međunarodna izložba inovacija ARCA prepoznala i nagradila naš projekt brončanom medaljom. Smatramo da je osposobljavanje radnika putem VR tehnologija budućnost, pa samim time da i naš projekt osposobljavanja operatera viličara uz pomoć virtualne stvarnosti postavlja temelje budućih aplikacija takve edukacije. Ova validacija našeg truda nam je bitan motivator za daljnji razvoj.“ – kaže Igor Kolar, suosnivač i glavni dizajner u gaming studiju Gamechuck.

Na 19. međunarodnoj izložbi inovaciji ARCA 2021. Gamechuck je za svoj simulator upravljanja viličarom Forklift VR te pripadajući mu Gamechuck Controller Arcade alat osvojio brončanu medalju.

Ostale novosti i projekti

Startup DiVan odlučio stati na kraj svađama zbog Adventa

Poznato je da startupovi spremno prihvaćaju izazove i rizike te da vole otpetljavati zamršene situacije. Jedan zagrebački startup ove si je godine dao u zadatak pomiriti hejtere i ljubitelje Adventa! “Konačno će se Advent slaviti mirno i bez gužve kao nekada”, govore...

MIRET lansirao crowdinvesting kampanju na Funderbeamu

Hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET koji se razvija uz ZICER-ovu podršku pokrenuo je svoju crowdinvesting kampanju na Funderbeam platformi. Funderbeam, platforma za kupnju/prodaju udjela u privatnim tvrtkama omogućuje zajednici, odnosno pojedincima da postanu...