ARCA 2021 je tu, a s njom i #zicer medalje!

20. 10. 2021.

S Međunarodne izložbe inovacija ARCA 2021 stigle su medalje i priznanja! Gamechuck, NUOTWO, CHRONOS i sportreact, čestitamo!

„Jako nam je drago da je Međunarodna izložba inovacija ARCA prepoznala i nagradila naš projekt brončanom medaljom. Smatramo da je osposobljavanje radnika putem VR tehnologija budućnost, pa samim time da i naš projekt osposobljavanja operatera viličara uz pomoć virtualne stvarnosti postavlja temelje budućih aplikacija takve edukacije. Ova validacija našeg truda nam je bitan motivator za daljnji razvoj.“ – kaže Igor Kolar, suosnivač i glavni dizajner u gaming studiju Gamechuck.

Na 19. međunarodnoj izložbi inovaciji ARCA 2021. Gamechuck je za svoj simulator upravljanja viličarom Forklift VR te pripadajući mu Gamechuck Controller Arcade alat osvojio brončanu medalju.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...