3DTech sudjeluje u novom zanimljivom projektu!

07. 12. 2021.

3DTech je dobio priliku sudjelovati u novom zanimljivom projektu koji dokazuje kako je 3D print zaista budućnost!

A budućnost je jer ima višestruke primjene u različitim industrijama. Hrvatski arhitekt i urbanist Krešimir Rogina zajedno sa svojom suradnicom Bernandom Ivančan na prestižnom arhitektonskom natjecanju u Japanu osvojio je srebrenu medalju za projekt Storiescapes koji je rezultat dubokog promišljanja zapuštenih urbanih prostora. Najavljeno je kako će ovaj projekt uskoro svoje mjesto pronaći u Zagrebu, na Malešnici.

Za realizaciju ovog zahtjevnog pothvata bit će potrebno koristiti razna inovativna 3D rješenja i tehnologije. Baš ovdje će glavnu ulogu #zicer igrati 3DTech.

Za ovaj startup s ekspertizom i uspjesima u proizvodnji i implementaciji 3D printera za dentalnu industriju ovo je sasvim nov izazov kojem se jako vesele!

Storiescapes je zanimljiv projekt koji nam omogućava diverzifikaciju razvijene tehnologije. Trenutno smo u dentalu, međutim, ovo je jedna niša u kojoj se 3D print može upotrijebiti, a još se relativno malo koristi i na arhaične načine., rekao je Ljubomir Lokin, razvojni inženjer i suosnivač 3DTecha.

I mi se silno veselimo realizaciji ovoga projekta!

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...