Naš pristup za tvoj rast

ZICER-ova podrška poduzetničkim pothvatima zaokružena je priča. Tvoj brži i jednostavniji put od ideje do tržišta naša je misija.

Inkubacija

Pridruži se inovativnoj, mladoj zajednici od 100+ high-tech startupova koji u ZICER-u svakodnevno rade na pretvaranju ideja u stvarnost i projekata u održive poslovne pothvate. Program inkubacije pruža sve što je potrebno kako bi novi startup uspio u svojem naumu i postao konkurentan na tržištu, ali i donosi neprocjenjivost međusobnog umrežavanja kreativnih ljudi, pokretača pozitivnih promjene.

Akceleracija

Jesi li spreman u osam tjedana transformirati svoj projekt i od njega napraviti uspješan posao? Ako je tvoj odgovor „Da!“ prati naše aktivnosti i prijavi se na ZICER-ov predakceleracijski program Startup Factory. Višestruko nagrađivani Startup Factory jedinstveno je iskustvo, a financijska potpora (ne ulazimo u vlasničku strukturu!), intenzivni program edukacije, vrhunski mentori, promocijska podrška i umrežavanje s korporativnom, akademskom i startup zajednicom njegovi su integralni dijelovi.

Coworking

Freelancer si i tražiš mjesto koje će biti poticajno okruženje za tvoj rad? Tvoja produktivnost dobro je došla u najbolji coworking u gradu.

Laboratoriji

Šest visokotehnoloških laboratorija sa state-of-the-art opremom najviših performansi spremno je pružiti ti podršku. Bilo da se radi o digitalnoj forenzici, razvoju sučelja ili 3D prototipiranju, tvoj high-tech projekt je siguran s nama.

Dvorane za događaje

Na tvojim se događanjima traži mjesto više? Organiziraj sljedeći u jednoj od naših dvorana, i osiguraj od 5 do 150 zadovoljnih lica.

Edukacija i savjetovanje

Planiraš se otisnuti u poduzetničke vode? Ili si započeo s poslovanjem, no imaš još mnogo neodgovorenih pitanja? Bez obzira na tip i područje tvog djelovanja, ZICER Plavi ured pružit će ti podršku edukacijom u malim grupama i 1-na-1 savjetovanjem. Vrhunski stručnjaci prenijet će ti svoje znanje, poslovne lekcije i životno iskustvo iz više od 140 tema o kojima vrijedi znati više.

Pravilnici

Ovdje možete preuzeti Pravilnike Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER-a):

U ZICER-u pronađi sve što ti treba!

Modularni uredi

Mentorstvo

Coworking

Soba za sastanke

24/7

Optički internet

Wi-fi

Printer

Kuhinja

Edukacije

Događanja

Konferencijske dvorane

Kutak za najmlađe

Kreativna soba

Specijalizirani laboratoriji

Lounge

Caffe bar

Besplatan parking