Naš pristup za tvoj rast

ZICER-ova podrška poduzetničkim pothvatima zaokružena je priča. Tvoj brži i jednostavniji put od ideje do tržišta naša je misija.

Predinkubacija

Razvojni ste tim. Imate inovativnu ideju, ali još niste ZICER da je ona izvediva, postoji li tržište za nju, kako organizirati proizvodnju ili distribuciju, koliki su financijski izdaci pri razvoju. Iskoristite mogućnost ulaska u naš program predinkubacije u kojem tijekom 6 mjeseci besplatnog boravka možete testirati ideju.

Inkubacija

Pridruži se inovativnoj, mladoj zajednici od 100+ high-tech startupova koji u ZICER-u svakodnevno rade na pretvaranju ideja u stvarnost i projekata u održive poslovne pothvate. Program inkubacije pruža sve što je potrebno kako bi novi startup uspio u svojem naumu i postao konkurentan na tržištu, ali i donosi neprocjenjivost međusobnog umrežavanja kreativnih ljudi, pokretača pozitivnih promjene.

Postinkubacija

Inovativna ste tvrtka koja posluje dulje od 5 godina i ima više od 4 zaposlenika. Možete postati dio ZICER-ove zajednice koristeći program postinkubacije i na taj način razvijati nove proizvode, te ostvariti suradnju s ostalim poduzetnicima u svim fazama rasta i razvoja. Popunite prijavni obrazac! 

Akceleracija

Jesi li spreman u osam tjedana transformirati svoj projekt i od njega napraviti uspješan posao? Ako je tvoj odgovor „Da!“ prati naše aktivnosti i prijavi se na ZICER-ov predakceleracijski program Startup Factory. Višestruko nagrađivani Startup Factory jedinstveno je iskustvo, a financijska potpora (ne ulazimo u vlasničku strukturu!), intenzivni program edukacije, vrhunski mentori, promocijska podrška i umrežavanje s korporativnom, akademskom i startup zajednicom njegovi su integralni dijelovi.

Coworking

Freelancer si i tražiš mjesto koje će biti poticajno okruženje za tvoj rad? Tvoja produktivnost dobro je došla u najbolji coworking u gradu. 

Moguć je dnevni, tjedni i mjesečni najam. Cijena dnevnog najma je 50 kuna, tjednog 200 kuna, a mjesečnog 600 kuna. Ove cijene su izražene bez PDV-a.

Razvojni centri

Šest visokotehnoloških laboratorija sa state-of-the-art opremom najviših performansi spremno je pružiti ti podršku. Bilo da se radi o digitalnoj forenzici, razvoju sučelja ili 3D prototipiranju, tvoj high-tech projekt je siguran s nama.

Dvorane za događaje

Na tvojim se događanjima traži mjesto više? Organiziraj sljedeći u jednoj od naših dvorana, i osiguraj od 5 do 150 zadovoljnih lica.

Vanjsko članstvo

Inovativna ste tvrtka kojoj ne treba poslovni prostor već savjetodavnu/mentorsku podrška, povezivanje sa startup zajednicom, te sudjelovanje u velikom eko-sustavu Grada Zagreba. Inkubaciju je moguće provoditi i bez korištenja ZICER-ovog prostora i to putem vanjskog članstva. Vanjsko članstvo vam omogućava korištenja prostorija za sastanke, dvorana za seminare i radionice, korištenje laboratorija te sudjelovanje na B2B događanjima, konferencijama i drugim eventima u organizaciji ZICER-a.

Edukacija i savjetovanje

Planiraš se otisnuti u poduzetničke vode? Ili si započeo s poslovanjem, no imaš još mnogo neodgovorenih pitanja? Bez obzira na tip i područje tvog djelovanja, ZICER Plavi ured pružit će ti podršku edukacijom u malim grupama i 1-na-1 savjetovanjem. Vrhunski stručnjaci prenijet će ti svoje znanje, poslovne lekcije i životno iskustvo iz više od 140 tema o kojima vrijedi znati više.

U ZICER-u pronađi sve što ti treba!

Modularni uredi

Mentorstvo

Coworking

Soba za sastanke

24/7

Optički internet

Wi-fi

Printer

Kuhinja

Edukacije

Događanja

Konferencijske dvorane

Kutak za najmlađe

Kreativna soba

Specijalizirani laboratoriji

Lounge

Caffe bar

Besplatan parking