Nulti Broj j.d.o.o.

E-mail
info@divan.hr
Web stranica
Telefon
+385/91/6859-677

Najveći uspjeh svakog projekta jest afirmacija. Tako je naša stigla iz filmskog miljea, kroz Motovun Film Festival i Zagreb Film Festival koji su nam ukazali povjerenje te upravo našu mobilnu aplikaciju odabrali kao službeno festivalsko glasilo gdje se kroz tematsku kategoriju mogao dnevno pratiti cijeli festivalski program.

Korisnici imaju opciju odabrati između dvije platforme – web stranice i mobilne aplikacije, no s njima komuniciramo kroz dodatne kanale: Newsletter, društvene mreže (Facebook, Instagram), push poruke i video sadržaj.

Na DiVanu se putem mobilne aplikacije i web stranice potpuno besplatno i jednostavno mogu pronaći informacije o koncertima, klubovima, kazališnim predstavama, gastronomskim događanjima, filmovima, izložbama i svemu zanimljivom što se događa u Zagrebu.

Sva događanja se mogu pretražiti po danu i vrsti kroz devet kategorija. Uz dnevno ažuriran popis događanja, na DiVanu se nalazi i popis ponajboljih gastronomskih odnosno ugostiteljskih mjesta u gradu.

Servis sadrži i dodatne funkcionalnosti poput prijenosa uživo s najprometnijih gradskih mjesta, korisnih telefonskih brojeva te karata koje vode do željenog mjesta. Osim šarolikih informacija na jednom mjestu, korisnicima se pruža dodana vrijednost u obliku brojnih pogodnosti: mogućnosti kupovine ulaznica na našem webu, promotivnih cijena karata, ića i pića te ostalih 'personaliziranih' pogodnosti koje se prilagođavaju pojedinom događanju i prigodi.

Zvuči primamljivo? Pridruži nam se, pronađi svoje mjesto na DiVanu!

Instagram: https://www.instagram.com/divan.hr/