Naši poduzetnici

Virtualna inkubacija

360 PROVIDEO d.o.o.

360 PROVIDEO tim je skup IT, foto i video profesionalaca sa zajedničkim ciljem razvijanja naprednih 360 VR proizvoda i usluga.
Postinkubacija

ACT Grupa

Zajednica društvenih poduzetnika. Postojimo kako bismo povećali vaš utjecaj. Programima pokrivamo različite faze razvoja - od ideje do nastupa na širem tržištu.
Inkubacija

Adopto Tech d.o.o. (TalentLyft)

TalentLyft je online alat (softver) za zapošljavanje koji pomaže poslodavcima pronaći, privući i odabrati najbolje kandidate za njihove otvorene pozicije te ubrzati i modernizirati cjelokupni proces zapošljavanja.
Inkubacija

Agilos IT d.o.o.

Dozvolite nam da optimiziramo vaše poslovanja kroz IT sektor na obostrano zadovoljstvo.
Inkubacija

AIR-RMLD d.o.o.

U potrazi ste za vrhunskim uređajem za mjerenje propuštanja plina, kako za redovite inspekcijske preglede tako i za sigurnosne provjere sustava? Tu smo za vas #samojako
Inkubacija

ALTAIR, obrt za informatičke i druge usluge

U potrazi ste za specijaliziranim Smart home sustavom za obitelji s malom djecom, starije i nemoćne osobe, samce s kućnim ljubimcima? Obratite nam se - imamo za svaku skupinu individualizirano rješenje.
Inkubacija

Atomic Intelligence d.o.o.

Obrada podataka izvor stresa? Taman posla... javite nam se i uz pomoć naše analize, modeliranja i obrade podataka život će vam biti jednostavniji.
Inkubacija

BEDEV, obrt

Razvijamo poslovne web aplikacije i vrhunska programska rješenja putem najnovijih digitalnih tehnologija koja omogućavaju jednostavno upravljanje sustavima B2C i B2B komunikacije. Nudimo informatičko savjetovanje i edukaciju. Trenutno razvijamo aplikaciju 'ePredstavnik'.
Inkubacija

Beeping WEB d.o.o.

Online sustav za narudžbe provjerenih čistača
Inkubacija

Beyond Seen Screen d.o.o.

Beyond Seen Screen razvija tehnologiju prepoznavanja video sadržaja i pomoću nje gradi nekoliko poslovnih modela.
Inkubacija

BiteMe Nutrition d.o.o.

BiteMe Nutrition d.o.o. pruža usluge savjetovanja u području razvoja poslovanja prehrambeno-tehnološke industrije, te omogućuje digitalna rješenja u području oglašavanja, marketinške analize i strategija.
Inkubacija

CODEIN Consulting j.d.o.o.

Glavna djelatnost tvrtke je računalno programiranje, odnosno osmišljavanje inovativnih informatičkih rješenja koja imaju pozitivan društveni utjecaj.