Naši poduzetnici

Alumni

360 PROVIDEO d.o.o.

Naš tim je skup IT, foto i video profesionalaca sa zajedničkim ciljem razvijanja naprednih 360 VR proizvoda i usluga.
Postinkubacija

ACT Grupa

Zajednica društvenih poduzetnika. Postojimo kako bismo povećali vaš utjecaj. Programima pokrivamo različite faze razvoja - od ideje do nastupa na širem tržištu.
Inkubacija

Adopto Tech d.o.o. (TalentLyft)

TalentLyft je online alat (softver) za zapošljavanje koji pomaže poslodavcima pronaći, privući i odabrati najbolje kandidate za njihove otvorene pozicije te ubrzati i modernizirati cjelokupni proces zapošljavanja.
Inkubacija

Adventure Donkey j.d.o.o.

SightRun mobilna aplikacija je inovativan turistički proizvod koji spaja trčanje i turističko razgledavanje i omogućava trkačima da dolaskom u novu destinaciju uživaju u omiljenoj aktivnosti i istovremeno upoznaju dotičnu destinaciju.
Inkubacija

Agilos IT d.o.o.

Dozvolite nam da optimiziramo vaše poslovanja kroz IT sektor na obostrano zadovoljstvo.
Predinkubacija

AIR-RMLD d.o.o.

U potrazi ste za vrhunskim uređajem za mjerenje propuštanja plina, kako za redovite inspekcijske preglede tako i za sigurnosne provjere sustava? Tu smo za vas #samojako
Inkubacija

Aksis Tehnologije d.o.o.

Javna nabava vam izaziva glavobolju?? Na pravom ste mjestu jer MI imamo rješenje koje će vam uštedjeti puuuno vremena i novaca.
Inkubacija

ALTAIR, obrt za informatičke i druge usluge

U potrazi ste za specijaliziranim Smart home sustavom za obitelji s malom djecom, starije i nemoćne osobe, samce s kućnim ljubimcima? Obratite nam se - imamo za svaku skupinu individualizirano rješenje.
Inkubacija

Atomic Intelligence d.o.o.

Obrada podataka izvor stresa? Taman posla... javite nam se i uz pomoć naše analize, modeliranja i obrade podataka život će vam biti jednostavniji.
Inkubacija

Baggizmo (PROFORES d.o.o.)

Brend nosive tehnologije koji spaja visoku modu i tehnologiju kako bi poboljšao kvalitetu života modernih i urbanih ljudi.
Inkubacija

BEDEV, obrt

Razvijamo poslovne web aplikacije i vrhunska programska rješenja putem najnovijih digitalnih tehnologija koja omogućavaju jednostavno upravljanje sustavima B2C i B2B komunikacije. Nudimo informatičko savjetovanje i edukaciju. Trenutno razvijamo aplikaciju 'ePredstavnik'.
Inkubacija

Beeping WEB d.o.o.