Naši poduzetnici

Virtualna inkubacija

360 PROVIDEO d.o.o.

360 PROVIDEO tim je skup IT, foto i video profesionalaca sa zajedničkim ciljem razvijanja naprednih 360 VR proizvoda i usluga.
Inkubacija

3Dtech d.o.o.

3DTech je tvrtka orijentirana na istraživanje, razvoj i proizvodnju novih strojeva na području 3D Printanja.
Inkubacija

4-cube d.o.o.

Misija tvrtke je konstantnim inovacijama kroz tehnološki napredna rješenja iznimno visoke dodane vrijednosti i lake dostupnosti pružati kupcima pouzdane softverske alate.
Postinkubacija

ACT Grupa

Zajednica društvenih poduzetnika. Postojimo kako bismo povećali vaš utjecaj. Programima pokrivamo različite faze razvoja - od ideje do nastupa na širem tržištu.
Inkubacija

Agilos IT d.o.o.

Dozvolite nam da optimiziramo vaše poslovanja kroz IT sektor na obostrano zadovoljstvo.
Inkubacija

AI Technologies d.o.o.

AI Technologies d.o.o. razvija proizvode i rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji za predviđanje općih trendova te primjene u industriji i elektroenergetici.
Inkubacija

AIR-RMLD d.o.o.

U potrazi ste za vrhunskim uređajem za mjerenje propuštanja plina, kako za redovite inspekcijske preglede tako i za sigurnosne provjere sustava? Tu smo za vas #samojako
Inkubacija

ALTAIR, obrt za informatičke i druge usluge

U potrazi ste za specijaliziranim Smart home sustavom za obitelji s malom djecom, starije i nemoćne osobe, samce s kućnim ljubimcima? Obratite nam se - imamo za svaku skupinu individualizirano rješenje.
Inkubacija

Atomic Intelligence d.o.o.

Obrada podataka izvor stresa? Taman posla... javite nam se i uz pomoć naše analize, modeliranja i obrade podataka život će vam biti jednostavniji.
Inkubacija

B2BEE EBUSINESS j.d.o.o.

B2Bee je softverska tvrtka specijalizirana za automatizaciju prodajnih procesa s fokusom na B2B segment i veleprodaju.
Vanjski član

BEDEV, obrt

Razvijamo poslovne web aplikacije i vrhunska programska rješenja putem najnovijih digitalnih tehnologija koja omogućavaju jednostavno upravljanje sustavima B2C i B2B komunikacije. Nudimo informatičko savjetovanje i edukaciju. Trenutno razvijamo aplikaciju 'ePredstavnik'.
Inkubacija

Beyond Seen Screen d.o.o.

Beyond Seen Screen razvija tehnologiju prepoznavanja video sadržaja i pomoću nje gradi nekoliko poslovnih modela.