Nevjerojatni

Nevjerojatni, novi program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti u organizaciji ACT Grupe i Raiffeisenbank Hrvatskaotvorio je prijave za sudjelovanje. Prijave su otvorene do 31. svibnja 2021. godine.

Cilj programa

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike i dali im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu.

Prihvatljivi prijavitelji

Program Nevjerojatni podržat će 10 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti.

Intenzitet potpore

Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR.

Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i operacijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika.

Način i rok prijave

Prijave za prvu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31. svibnja 2021. na stranici nevjerojatni.hr.