Dynamic Deal Scoring

Alat prvenstveno namijenjen za proizvodne tvrtke ali se može uporabiti i za servisne industrije. Uporabom strojnog učenja, naš se proizvod konstantno prilagođava ponašanjima korisnika ali i samog tržišta, te na osnovu dostupnih podataka izvršava više različitih poslovnih procesa:

  • Izračun trenutne iznosa troška proizvodnje određenog proizvoda baziranog na željenim količinskim razredima (npr. do 10kom, do 100kom, do 500, itd.) koji su podešeni na razini zatražene ponude od krajnjeg korisnika. U obzir se uzimaju mnogi parametri kako bi se izračunale sve vrste troška, od troška rada, prijevoza, skladištenja, korištenog materijala i predviđenog otpada po pojedinom količinskom razredu, itd.
  • Izračun odgovarajućih prodajnih cijena koje pokrivaju različite bruto marže usklađene s ponašanjima i proizvoda i korisnika, te automatski maksimiziraju zaradu tvrtke ali i vjerojatnost prihvaćanja same ponude od krajnjeg korisnika.

Nad izlazom iz Dynamic Deal Scoring alata postoje i potreba za definiranjem dodatnih procesa budući sustav predviđa 4 različite prodajne cijene po pojedinom količinskom razredu (A, B, C i D cijene koje se dinamički određuju), te omogućuje prodajnim agentima da odaberu najbolju na osnovu njegovog trenutnog poznavanja klijentskih potreba. Zbog raspona cijena, ti procesi se odnose na automatsko prihvaćanje takvih prodajnih cijena od višeg menadžmenta takvih proizvodnih tvrtki do toga da je za niže cjenovne rangove potreban tzv. approval proces.

Atomic Intelligence d.o.o.

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, paviljon 12, ured 103

Director
Tomislav Križan
E-mail
info@atmc.ai
Phone
+385 98 380 494