Our approach for your growth

ZICER's support for entrepreneurial ventures is a rounded story. Your quick and easy journey from idea to market is our mission.

Inkubacija

Pridruži se inovativnoj, mladoj zajednici od 100+ high-tech startupova koji u ZICER-u svakodnevno rade na pretvaranju ideja u stvarnost i projekata u održive poslovne pothvate. Program inkubacije pruža sve što je potrebno kako bi novi startup uspio u svojem naumu i postao konkurentan na tržištu, ali i donosi neprocjenjivost međusobnog umrežavanja kreativnih ljudi, pokretača pozitivnih promjene.

Akceleracija

Jesi li spreman u osam tjedana transformirati svoj projekt i od njega napraviti uspješan posao? Ako je tvoj odgovor „Da!“ prati naše aktivnosti i prijavi se na ZICER-ov predakceleracijski program Startup Factory. Višestruko nagrađivani Startup Factory jedinstveno je iskustvo, a financijska potpora (ne ulazimo u vlasničku strukturu!), intenzivni program edukacije, vrhunski mentori, promocijska podrška i umrežavanje s korporativnom, akademskom i startup zajednicom njegovi su integralni dijelovi.

Coworking

Freelancer si i tražiš mjesto koje će biti poticajno okruženje za tvoj rad? Tvoja produktivnost dobro je došla u najbolji coworking u gradu.

Laboratoriji

Šest visokotehnoloških laboratorija sa state-of-the-art opremom najviših performansi spremno je pružiti ti podršku. Bilo da se radi o digitalnoj forenzici, razvoju sučelja ili 3D prototipiranju, tvoj high-tech projekt je siguran s nama.

Dvorane za događaje

Na tvojim se događanjima traži mjesto više? Organiziraj sljedeći u jednoj od naših dvorana, i osiguraj od 5 do 150 zadovoljnih lica.

Edukacija i savjetovanje

Planiraš se otisnuti u poduzetničke vode? Ili si započeo s poslovanjem, no imaš još mnogo neodgovorenih pitanja? Bez obzira na tip i područje tvog djelovanja, ZICER Plavi ured pružit će ti podršku edukacijom u malim grupama i 1-na-1 savjetovanjem. Vrhunski stručnjaci prenijet će ti svoje znanje, poslovne lekcije i životno iskustvo iz više od 140 tema o kojima vrijedi znati više.

Regulations

Here you can download the Regulations of Technology Park Zagreb:

The Regulations on the use of services of Technology Park Zagreb defines in detail the procedure for applying and selecting TPZ members as well as the rules and the cost of renting the space depending on the used services

The Regulations on mentoring the members of Technology Park Zagreb defines in detail the procedure for applying and selecting the mentors at Technology Park Zagreb as well as the process of mentoring the TPZ members.

Find everything you need in ZICER!

Modular offices

Mentorship

Coworking

Meeting room

24/7

Fiber optic internet service

Wi-fi

Printer

Kitchen

Education

Events

Conference halls

Children’s play area

Creative room

Specialised labs

Lounge

Caffe bar

Free parking