News

Grad Zagreb po 20. put podržao zagrebačke inovatore s 500.000 kn!

6. 8. 2019.

Grad Zagreb je po dvadeseti put podržao zagrebačke inovatore u obliku potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, a njime se olakšava financiranje zaštite industrijskog vlasništva, razvoj i tehničko-tehnološka obrada inovacija, promidžbene aktivnosti te izrada analize tržišta.

Dođite na Innovation Breakfast i napravite prvi korak ka suradnji s jednom od vodećih prehrambenih kompanija u regiji!

1. 8. 2019.

Izvrsna prilika za početak suradnje između startupa s dobrom idejom i Atlantic Grupe je na vidiku. Prijavite se za sudjelovanje na Innovation Breakfast događaju, prezentirajte se pred predstavnicima Atlantic Grupe i otvorite vrata buduće suradnje.

Prilika za fintech startupove - prijavite se na regionalni Elevator Lab Challenge i izborite za nagradu od €10.000 i pristup mreži od 16 milijuna klijenata

1. 8. 2019.

Regionalni Elevator Lab Challenge organizira Raiffeisen banka, a prijave su otvorene do 10. kolovoza 

Kako se dobrim planiranjem može prevenirati otežana provedba EU projekta?

31. 7. 2019.

Projekt StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije, ukupne vrijednosti 19.588.435,53 kuna, u lipnju smo uspješno priveli kraju. Koje smo pripremne aktivnosti poduzeli kako bismo uspješno savladali eventualne prepreke te što možemo poručiti drugim korisnicima projekata pročitajte u nastavku.

Ove jeseni velika svjetska imena dolaze u Labin na ICT konferenciju Digital Lab.in

25. 7. 2019.

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja krajem rujna u Labin dovodi top stručnjake iz web, mobile i software dizajna i developmenta. 

Kako se prijaviti na edukacije u ZICER Plavi ured?

22. 7. 2019.

Znate li kako funkcionira sustav prijava na poduzetničke edukacije u ZICER Plavom uredu? Prvi korak je registracija! 

Završna konferencija EU projekta StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije

12. 7. 2019.

U Zagrebačkom inovacijskom centru 29. svibnja 2019. godine na završnoj konferenciji EU projekta StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije predstavljeno šest laboratorija za budućnost Zagreba.

TALIA horizontalni projekt u Međugorju okupio MED društvenu i kreativnu zajednicu

13. 6. 2019.

U okviru EU projekta Co-Create na kojem je ZICER partner 12. lipnja 2019. godine u Međugorju smo sudjelovali na internacionalnom seminaru pod nazivom Mediterranean Diet & Creative Industries. Cilj seminara bio je okupiti socijalnu i kreativnu zajednicu s područja Mediterana.

Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika

7. 6. 2019.

U ZICER-u u dvorani Akcelerator 11. lipnja 2019. godine će se održati II. znanstvena i stručna konferencija “Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika”.

Kako do učinkovitije javne nabave?

5. 6. 2019.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u partnerstvu sa Zagrebačkim inovacijskim centrom organizirali su završnu radionicu i okrugle stolove u okviru projekta PPI2Innovate, s ciljem predstavljanja dobre prakse i primjene postupaka javne nabave inovativnih rješenja kao novog modela u rješavanju potreba javnih institucija.