News

Prijave za novi Startup Factory su otvorene! Grad Zagreb za razvoj inovativnih tehnoloških proizvoda osigurao 800.000 kuna

21. 9. 2021.

Od Europe do Izraela ZICER je prepoznat kao jedan od najboljih svjetskih inovacijskih ekosustava, a Startup Factory kao akcelerator koji stvara tržišno održive startupove. O tome govori i 76 timova kojima je Startup Factory bio odskočna daska za ulazak u svijet inovativnog poduzetništva.

Poziv na transregionalnu radionica CE-Connector radionicu

16. 9. 2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatna međunarodna radionici organiziranoj u okviru projekta CE-Connector. Radionica je namijenjena javnim ustanovama, tehnološkim parkovima, inkubatorima i akceleratorima.

Saznajte sve o mogućnostima Drugog nacionalnog ESA poziva!

2. 9. 2021.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Europska svemirska agencija (ESA) pozivaju vas u ZICER 9. rujna 2021. godine na drugi Informativni dana namijenjen hrvatskim tvrtkama i znanstvenim organizacijama u svrhu prijave projektnih prijedloga u okviru Drugog nacionalnog ESA poziva. 

Na horizontu se vidi još jedan uspješan hrvatski startup: Uz investiciju od 300 tisuća eura Peekator uskoro osvaja britansko tržište!

18. 8. 2021.

Temperature su visoke, a takva ljetna prognoza prati i domaću startup scenu. Krajem srpnja Peekator je objavio vijest o seed investiciji od 300 tisuća eura. Ovakva vijest se proširi društvenim mrežama u jednome danu, no takav uspjeh ne nastaje preko noći. Za ovo konkretno postignuće bilo je potrebno više od tri godine vrijednog rada i truda, danju i noću, petkom i svetkom.

Tips for Creating a Learning Culture within Your Startup

11. 8. 2021.

A learning culture is when an organization puts a strong emphasis on encouraging its members to understand its values, practices, beliefs, skill sets, and conventions. This enables employees to gain the knowledge and abilities needed to perform at their best, better satisfy your customers, and help your organization grow. But as a growing organization, how do you ensure every member is acquiring the knowledge they need? The answer is: a learning culture.

Zakup poslovnih prostora 3/21

10. 8. 2021.

U tijeku je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora u Zagrebu i drugim gradovima diljem Hrvatske. Rok za podnošenje ponuda je 10. rujna 2021. do 12:00 sati.

Ljetni planovi Makabi Agritecha povezuju mikroalge s borovnicama

4. 8. 2021.

Našem Makabi Agritechu ljetni planovi su poslovni planovi. Za Startup Factory alumnija i jednog od pobjednika generacije 2018. znanstvena istraživanja su neraskidivo povezana s procesom razvoja startupa. Svoje, sada već poznate, mikrokapsule za zaštitu i ishranu biljaka Makabi tim je dodavanjem mikroalgi prilagodio uzgoju borovnica, a u suradnji s Fragariom 2020. godine i službeno pokrenuo eksperiment. Prošli tjedan pridružili smo im se u prvoj berbi i iz prve ruke doznali detalje njihovog novog istraživačkog pothvata.

Održan CE-Connector Summer Meetup

9. 7. 2021.

U ZICER-u je 8. srpnja 2021. godine održan drugi demo day CE-Connector projekta. Ljetno izdanje održano je pod naslovom CE-Connector Summer Meetup. Okupili su se startupovi i investitori. Danas donosimo više detalja!

Kako pripremiti najbolji pitch?

2. 7. 2021.

Pozivamo vas na edukaciju Kako pripremiti najbolji pitch? koja će se održati 8. srpnja 2021. u ZICER-u u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Europske poduzetničke mreže i ZICER-a.

Vidimo se u ZICER-u na CE-Connector Summer Meetupu

1. 7. 2021.

Pozivamo vas, dođite 8. srpnja 2021. godine u ZICER na CE-Connector Summer Meetupu. Program kroz koji ćemo razgovarati o startupovima i investicijama započinje u 14:30 sati.

CE-Connector Days was an exceptional event of this year!

16. 6. 2021.

The second CE-Connector Days was organized online on 9th and 10th of June. The conference attracted 170 attendees from all around Europe, including startup founders, investors and public authorities. The main goal was to share quality content, experience and entertainment for all.

Održan drugi sastanak Upravnog odbora projekta DanubePeerChains

13. 6. 2021.

Drugi sastanak Upravnog odbora DanubePeerChainsa održan je 10. i 11. lipnja 2021.g. Projektni partneri raspravljali su o dinamici provedbe planiranih aktivnosti, analizirali napredak upravljanja projekta, potencijalne rizike i probleme.