News

Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika

7. 6. 2019.

U ZICER-u u dvorani Akcelerator 11. lipnja 2019. godine će se održati II. znanstvena i stručna konferencija “Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika”.

Kako do učinkovitije javne nabave?

5. 6. 2019.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u partnerstvu sa Zagrebačkim inovacijskim centrom organizirali su završnu radionicu i okrugle stolove u okviru projekta PPI2Innovate, s ciljem predstavljanja dobre prakse i primjene postupaka javne nabave inovativnih rješenja kao novog modela u rješavanju potreba javnih institucija.

Najava predstavljanja Proof of Concept poziva u ZICER-u

5. 6. 2019.

Hrvatska gospodarska komora vas poziva na Otvorenu inovacijsku radionicu predstavljanja poziva za prikupljanje projektnih ideja (PoC Call) u ZICER 13. lipnja 2019. s početkom u 11 sati.

Strateške preporuke za grupno financiranje

5. 6. 2019.

U sklopu EU projekta Crowdstream objavljene su strateške preporuke za poboljšanje pristupa alternativnom financiranju za inovativna mala i srednja poduzeća i socijalno poduzetništvo. 

Usvojen Regionalni akcijski plan za poticanje grupnog financiranja

4. 6. 2019.

Zagrebački inovacijski centar usvojio je Regionalni akcijski plan za poticanje grupnog financiranja. 

Unaprijedite poduzetničke kompetencije uz ZICER Plavi ured!

31. 5. 2019.

Kroz video sadržaj snimljen u okviru EU projekta StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije doznajte više o edukacijama i savjetovanjima Zagrebačkog inovacijskog centra.

Upoznajte laboratorije za budućnost Zagreba!

30. 5. 2019.

Kroz video sadržaj snimljen u okviru EU projekta StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije doznajte više o novoopremljenim kapacitetima Zagrebačkog inovacijskog centra.

Zlatni tjedan tvrtke CITUS

30. 5. 2019.

Na najvećoj ovogodišnjoj europskoj izložbi inovacija Euroinvent u Rumunjskoj i na Svjetskom forumu inovacija (Global Invention Forum GIF 2019) na Cipru, tvrtka Citus osvojila je zlatne medalje za inovaciju C@N Motion Smart Customer/Human Engagement – Digital Platform with Gesture Controlled User Interface & Augmented Reality.  

Ovo je šest laboratorija za budućnost Zagreba

29. 5. 2019.

U Zagrebačkom inovacijskom centru na završnoj konferenciji EU projekta StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije predstavljeno Šest laboratorija za budućnost Zagreba.

Upoznajte ZICER iz prve ruke!

27. 5. 2019.

Kroz video sadržaj snimljen u okviru EU projekta StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije doznajte više o aktivnostima Zagrebačkog inovacijskog centra.

U ZICER-u održano Superfinale Croatian Makers lige

26. 5. 2019.

Na naprednom robotičkom natjecanju od 300 natjecatelja najbolji timovi iz OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca i Foto-film-video amateri iz Luke.

ZICER - tvoj brži i jednostavniji put od ideje do tržišta

24. 5. 2019.

Kroz video sadržaj snimljen u okviru EU projekta StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije doznajte više o Zagrebačkom inovacijskom centru.