O čemu je riječ i čime se to ovaj „slučajan" tim, koji sada skupa radi već dvije godine, zapravo bavi?

Cijela priča razvila se iz želje da se pruži pomoć malim poduzećima u Hrvatskoj. Kroz dugogodišnji rad na razvoju poslovanja i marketinga, Dario je primijetio kako mnoštvo malih poduzeća dijeli probleme teškog pronalaska novih klijenata, pri čemu imaju malo novca, vremena i znanja za kvalitetan marketinški pristup. Digitalni marketing jako je povoljno rješenje, ali samo ako znate što i kako napraviti. Upravo iz tog razloga Dario je okupio tim stručnjaka i otvorio Hero Factory – agenciju za digitalna marketinška rješenja za mala i srednja poduzeća.  Ideja je bila dobro istražiti tržište kroz agencijski rad, a potom plasirati automatiziranu aplikaciju koja će dodatno smanjiti financijske i vremenske barijere malih poduzeća prema kvalitetnom marketingu i laganom pronalasku novih kupaca.

Osim Daria Begonje, jezgru ovog development tima čine još 2 člana – Matko Antun Bekavac i Dario Varošanec. Matko je programer s preko 10 godina iskustva u razvoju softvera i cyber sigurnosti, a za sve što on isprogramira, sadržajem planira Dario V. koji je zadužen za razvoj poslovanja i ima jako puno iskustva u edukaciji mladih poduzetnika. Uz ostalih pet članova research tima, Hero Factory radi na razvoju aplikacije uz koju mali poduzetnici mogu brzo dobiti lake, personalizirane korake kako doći do novih klijenata. I sve to kroz zabavni svijet digitalnog marketinga.

Stoga, ukoliko ste upravo vi ti koji trebate napraviti npr. Facebook objavu, no ne znate otkud ni kako početi, kako uhvatiti pažnju svoje ciljane publike, niti kako ih pretvoriti u kupce, ne brinite! Heroji stižu i serviraju aplikaciju koja pomaže malim poduzetnicima da lakše dođu do novih kupaca kroz digitalni marketing, kao njima najpovoljniji prodajni kanal. Korištenje aplikacije pojednostavljeno je do te mjere da nakon što označite čime se bavite, automatski dobijete brzi plan aktivnosti, uz lake i zabavne korake koji su, dakako, objašnjeni natenane. Na kraju, Hero Factory vam pomaže poboljšati svoj digitalni, ali i općeniti pristup kupcima. To znači da je nagađanju onoga što vam je potrebno, kao i mjesecima učenja o marketingu, samo kako bi napisali jednu kvalitetnu objavu ili oglas, došao kraj! Umjesto toga, aplikacija vam svaki dan šalje nekoliko laganih koraka koji vas sigurno vode do novih klijenata.

Mi im želimo svijetlu budućnost jer baš kao i naša Startup Factory priča, ova njeguje iste vrijednosti – pomoć malima da narastu i lakše se izbore za svoje mjesto pod suncem.