Sigurno vam je poznata situacija kada dođete na neki kongres gdje ne poznajete nikoga, a želite si proširiti networking i družiti se s ljudima sličnog profila. Mi ćemo vam to ovom aplikacijom omogućiti. Čim se kod hostese registrirate, ispunit ćete mini anketu putem mobitela i prema vašim afinitetima isfiltrirati ćemo ljude koji bi vam poslovno bili od koristi. Mogli bismo reći da je to poput Tindera, čitaj: na neki način „dejtanja“ za poslovne ljude“, sa smiješkom objašnjava simpatični Dejan Lugonja.

Ovaj zanimljivi Startup Factory tim čine Dušan, Matija, Pavle i Dejan. Cilj im je bio zadovoljiti organizatore kongresa, sudionike, ali i sponzore. Tako će svi oni koji ostanu do kraja predavanja i aktivno sudjeluju dobiti bodove i tako osvojiti nagrade sponzora.

I to još nije sve. Čim se prijavite, naša interaktivna mapa pratit će svaki vaš pokret putem signala mobitela te će tako ljudi koji žele sastanak s vama moći znati u kojem dijelu dvorane se nalazite.

Dečki s nestrpljenjem očekuju  5. prosinca i Zagreb Connect te baš poput svih ostalih timova imaju samo jednu želju: „Pobjedu, kako drukčije!“