Znate i sami kako je, žuri vam se dok čekate konobara, a ujedno još niti ne znate što biste popili. Naš mali uređaj trokutastog oblika sa zaslonom riješit će ovaj problem. Cilj nam je da umjesto cjenika na stolove gosti dobiju naš uređaj na kojem će direktno moći odabrati narudžbu, napuniti mobitel i vidjeti reklame sponzora“, objašnjava nam Domagoj Krakan, voditelj tima EMPLE.

Domagoj, David i Mirko prijatelji su iz školskih klupa koji su udružili snage i smatraju da je njihov projekt prava revolucija. Naime, osim već spomenutih karakteristika, osmislili su i još jednu – ne manje bitnu.

Osmislili smo kviz koji će moći igrati svi gosti kafića. Stvar je u tome da će biti interaktivan pa ćete se možda na taj način lakše upoznati s djevojkom sa susjednog stola koju cijelu večer gledate“, smije se Domagoj.

S ovim revolucionarnim punjačem, kako sami tvrde, planiraju 5. prosinca osvojiti primamljivu prvu nagradu na Zagreb Connectu te ističu: „Startup Factory je premašio naša očekivanja te smo oduševljeni organizacijom programa i kvalitetnim predavanjima. Lean Startup Drill predavanja s Mirom Hegedićem i Filipom Stipančićem su nam bila najkorisnija.“