Sandra Matijević

Specijalist za pripremu i provedbu projekata

Assignments in ZICER

Kao savjetnica zadužena je za edukaciju poduzetnika, mentoring i coaching, te razvoj on-line edukacija. Posebno je fokusirana na područja marketinga, prodaje, organizacije poslovanja, povećanja efikasnosti poslovnih procesa, poslovno pregovaranja, upravljanje timovima, CRM te lean management.

Career overview

Karijeru je gradila u realnom sektoru, na poslovima prodaje i marketinga. Najveći dio karijere provela je u INA d.d. na poziciji Direktora marketinga maloprodaje INA d.d., a okušala se i u poduzetničkim vodama.  Vodila je i veliki broj strateških i razvojnih projekata.

Predavač je na VPŠZ na kolegiju Odnosi s klijentima i upravljanje kvalitetom, te gost predavač na EFZG, EFRI, Vernu, University of Sao Carlos (Brazil) iz područja marketinga, managementa i međunarodnog računovodstva.

Diplomirala je trgovinu na EFZG, gdje je i magistrirala na temu Utjecaj multikulturalnosti na uspješnost timova, a trenutno priprema doktorat na EFRI iz područja lean managementa. Kontinuirano se usavršava u zemlji i inozemstvu. 

Hobbies and spare time

Uživa u putovanjima, dobroj knjizi, upoznavanju novih kultura i ljudi, druženjima te isprobavanju novih recepata za (PRE)savršene slastice.

Contact information

E-mail
sandra.matijevic@zicer.hr
Phone
+ 385 1 3667 101