Naš pristup za vaš rast

Podršku našim članovima pružamo u skladu s potrebama, zahtjevima i fazama razvoja poslovanja kroz brojne usluge koje im omogućavaju brži i jednostavniji put od ideje do tržišta.

Mentoriranje

Mentoriranje ima za cilj osigurati stručnu pomoć u početnoj fazi razvoja novih proizvoda ili usluga, pružiti daljnje smjernice za razradu poslovnog modela, prilagoditi poslovanje zahtjevima tržišta te ojačati vještine potrebne za predstavljanje investitorima.

Poslovni prostor

Za poduzetnike koji razvijaju proizvode i rješenja osigurali smo modularne i open space urede te coworking prostor.

Poslovna edukacija

Imate odličnu ideju a ne znate kako do tržišta i svojih kupaca? Zadaju vam glavobolje porezne izmjene, GDPR, copywriting ili nešto treće? Kao naš korisnik recite nam koje kompetencije trebate podebljati i zajedno ćemo naučiti više.

Startup Factory

Predakceleracija

Startup Factory je predakceleracijski program pokrenut od strane Zagrebačkog inovacijskog centra i Grada Zagreba 2016. godine.

To je prvi javno financirani no equity program ove vrste na području Grada Zagreba i šire.

Kreiranje ekosustava

Primarni cilj pokretanja predakceleracijskog programa Startup Factory je osnaživanje ekosustava koji potiče razvoj startup poduzetništva i izgradnja održivog i uključivog razvoja grada Zagreba kroz pametna rješenja. Želi se olakšati poslovanje startupovima u fazi razvoja, širenje poslovanja na postojeća i nova tržišta, povećanje prihoda te kreiranje kvalitetnih i inovativnih proizvoda. Svrha programa je pomoći startupu na putu k monetiziranju poslovne ideje te održivom poslovanju, rastu i razvoju.

Pravilnici

Ovdje možete preuzeti Pravilnike Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER-a):

Pravilnik o korištenju usluga detaljno definira postupak prijave i odabira članova ZICER-a te pravila i cijene najma prostora ovisno o programu korištenja usluga.

Pravilnik o mentoriranju detaljno definira postupak prijave i odabira mentora ZICER-a kao i proces mentoriranja članova ZICER-a.