Tvrtkama-početnicama koje podržavaju network partneri Program pruža pristup cijelom rasponu Microsoftovih razvojnih alata i platformi uz izuzetno nisku naknadu (100 USD) koja se plaća po završetku njihova trogodišnjeg sudjelovanja u Programu. 

Agencija je aktivno bila uključena u BizSpark program od 2007. do 2014. godine. i u tom razdoblju desetak malih tvrtki i obrta uključeno je u program.

BizSpark™ vam daje pristup sljedećem:

  • Softver: Učlanite se u BizSpark i samo vas nekoliko klikova dijeli od pristupa cjelokupnoj Microsoftovoj razvojnoj platformi, uključujući Visual Studio Team System i druge proizvode te produkcijske licence kako biste svoj proizvod plasirali na tržište.
  • Podrška: BizSpark vam omogućava pristup Microsoft tehničkoj podršci i povezuje vas s globalnom zajednicom poslovnih stručnjaka koji vam mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.
  • Vidljivost: Kroz BizSpark imate priliku biti prepoznati na globalnom tržištu od strane potencijalnih investitora, klijenata i partnera.

Kriteriji za ulazak u program

  1. tvrtka se bavi izradom, razvojem, testiranjem i demonstriranjem softvera (To znači da tvrtka-početnik razvija proizvod ili uslugu utemeljenu na softveru koja će predstavljati ključni dio poslovanja te tvrtke. Tvrtke-početnici ne mogu se baviti pružanjem usluga drugima – primjerice uslugama hostinga, web-agencija, integracija sustava ili podugovarateljskim razvojem usluga.)
  2. tvrtka je u privatnom vlasništvu
  3. tvrtka u trenutku uključenja u Program postoji manje od 3 godine
  4. prihodi tvrtke su manji od 0.5 milijun USD

Više o programu saznajte ovdje

Poveznica za uključenje u program https://www.microsoft.com/bizspark/signup/default.aspx

Tvrtke ili obrti uključeni u program posredstvom Agencije: