Tehnološki park Zagreb

Adresa: Dragutina Golika 63, 10000 Zagreb, www.tehnopark.hr

Kome je namijenjen: Namijenjen je svim kreativcima koji žele raditi u inovativnome okruženju, a preferiraju se komplementarne i kreativne djelatnosti koje mogu pružiti podršku visokotehnološkim tvrtkama koje djeluju unutar Parka.

Tko je unutra: Trenutačni korisnici prostora iz područja su product dizajna, arhitekture, izrade web i mobilnih rješenja te konzultantskoga savjetovanja.

Što nudi i po kojim cijenama: U ponudi je najam na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi. Cijene se kreću od 50 kuna za dnevni najam do 600 kuna za mjesečni najam. U cijenu je uključeno korištenje kompletnoga radnog mjesta, osim ICT opreme, uređaj za fotokopiranje te svi troškovi poput električne energije, grijanja i hlađenja, čišćenja i održavanja, komunalne i ostale naknade. Svima je osigurana dobra i stabilna internetska veza i Wi-Fi. Korisnici ostvaruju pravo na korištenje zajedničkih prostorija za sastanke i prezentacije, čajne kuhinje te prostora za odmor, rekreaciju i druženje.

Dodatne aktivnosti: Dodatne aktivnosti uključuju savjetovanja, edukacije, sudjelovanja na događanjima i umrežavanje.

Ovaj je prostor dobar zbog brojnih savjetovanja i edukacija, poput Startup akademije koju vode zaposlenici TPZ-a ili vanjski suradnici (sveučilišni profesori, komunikacijski stručnjaci i mnogi drugi) te poslovnih događanja i rada s visokotehnološkim tvrtkama.

Što je u planu: Ponuda će se poboljšati preuređenjem prostora na Zagrebačkome velesajmu gdje će se u suvremenom prostoru opremljenom inovativnom infrastrukturom povećati i kapacitet usluge coworkinga.

Kompletan članak pročitajte na http://planb.hr/sto-pruzaju-coworking-prostori-zagrebu/.