Tamara Didak

Voditeljica odjela: Poduzetnički centar - ZICER Plavi ured

Zaduženja u ZICER-u

Kao voditeljica ZICER Plavog ureda organizira operativnu mrežu s drugim potpornim institucijama kako bi se olakšala informiranost poduzetnika u pogledu njihovih obveza, prava i mogućnosti. Kroz seminare, radionice i individualna savjetovanja pomaže poduzetnicima na području planiranja i financiranja njihovih poslovnih ideja. Profesionalno je fokusirana na kreativno računovodstvo, modele financiranja razvojnih projekta, dok najviše energije ipak troši na neprekidno praćenje porezne i zakonodavne regulative.

Presjek karijere

Do nedavno kao voditeljica Tehnološkog parka kreirala je i provodila program inkubacije i predinkubacije. U deset godina rada u Tehnološkom parku pedesetak poduzetnika je razvilo i komercijaliziralo svoje poslovne ideje, a uspjeh svakog pojedinog poduzetnika za nju je i danas najveći poslovni cilj. Promiče poduzetničku kulturu i stvaranje malih oaza u kojima poduzetnici imaju okruženje za nesmetani rast i razvoj.

Hobiji i slobodno vrijeme

Ekstremni sport — razvažanje dvoje djece na sve njihove sportske aktivnosti.

Ipak, slobodne trenutke iskoristi i za prikladni izlet na kojem s obitelji uživa u ljepotama naše zemlje. Nije rijetkost da takvi izleti obuhvate i provjeru lokalne gastronomske ponude.

Kontakt podaci

E-mail
tamara.didak@plaviured.hr