Nikolina Koren

Stručna suradnica

Zaduženja u ZICER-u

Zadužena je za poslove help-deska i recepcije, vođenje poslova zaprimanja, evidentiranja i razvođenja predmeta te pružanje potrebnih obavijesti i informacija. Vodi raspored o korištenju dvorana i ostalih ZICER-ovih prostorija kao i ostale administrativne poslove. Članlanica je projektnog tima projekta StartUp Factory Zagreb - Inkubator za visoke tehnologije.

Presjek karijere

Nikolina je diplomirala na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer Modni dizajn, no životne okolnosti su je usmjerile na drugačiji put te je umjesto kreativnog života modnog dizajnera više od 10 godina profesionalno iskustvo stjecala obavljanjem raznovrsnih administrativnih poslova i zaduženja. Organizacijske, komunikacijske i socijalne vještine gradila je radom na raznovrsnim poslovima koji su uključivali i pozicije voditeljice ureda call centra, voditeljice poslovnica lanca maloprodaje dječjih igračaka te administrativnih poslova vezanih uz financije.

Hobiji i slobodno vrijeme

Voli boraviti u prirodi uz bicikl i role, ali ponajviše uživa u društvu svog sina koji je glavni kreator, akter i planer aktivnosti u njeno slobodno vrijeme. Od malih nogu ples je njena velika ljubav, te je uz završenu baletnu školu tijekom svog života nastavila plesati, samo je baletne špice zamijenila plesnim cipelicama.

Kontakt podaci

E-mail
nikolina.koren@zicer.hr
Telefon
+ 385 1 3667 101