Barbara Blečić

Stručna suradnica

Zaduženja u ZICER-u

U poduzetničkom centru - ZICER Plavom uredu zadužena je za komunikaciju putem mrežne stranice i društvenih mreža, kao i za odnose s medijima. Uz to svakodnevno komunicira s korisnicima, edukatorima i ostalim dionicima u svrhu promocije poduzetničkog centra i uspješnih poduzetničkih priča. U sklopu Start-up akademije predaje potencijalnim poduzetnicima o mogućnostima (samo)promocije putem digitalnih kanala te pomaže u organizaciji edukacija i drugih događaja.

Presjek karijere

Još za vrijeme studija komunikologije i sociologije radila je na poslovima provođenja kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja tržišta, prodaje te izrade digitalnih marketinških i PR kampanja. Nakon završenih studija dolazi u Razvojnu agenciju Zagreb gdje kao stručni suradnik u poduzetničkom centru - Plavom uredu koordinira komunikaciju centra.

Velik je ljubitelj edukacija i cjeloživotnog obrazovanja pa tako posjeduje nekoliko certifikata iz područja marketinga i odnosa s javnošću, a može se pohvaliti da je odslušala je i većinu seminara u Plavom uredu. Profesionalno područje interesa su joj odnosi s javnošću i novi mediji te promocija pozitivnih priča iz svakodnevnog života, a zanimaju je i inovativni modeli poslovanja te novi načini financiranja projekata.

Hobiji i slobodno vrijeme

Kada se ne bavi gledanjem filmova ili čitanjem knjiga, rado istražuje nova mjesta i upoznaje nove ljude. Posebno je veseli pisanje i kulinarsko eksperimentiranje, kao i druženje s prijateljima i najbližima.

Kontakt podaci

E-mail
barbara.blecic@plaviured.hr
Telefon
+385 1 6458 840