Barbara Blečić

Viša stručna suradnica

Zaduženja u ZICER-u

U ZICER Plavom uredu zadužena je za komunikaciju putem web stranice i društvenih mreža, kao i za odnose s medijima. Uz to svakodnevno komunicira s korisnicima, edukatorima i ostalim dionicima u svrhu promocije poduzetničkog centra i uspješnih poduzetničkih priča. U sklopu Start-up akademije predaje potencijalnim poduzetnicima o mogućnostima (samo)promocije putem digitalnih kanala.

Presjek karijere

Za vrijeme studija komunikologije i sociologije radila je na poslovima provođenja kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja, prodaje te izrade digitalnih marketinških i PR kampanja. Nakon završenih studija dolazi u ZICER Plavi ured gdje kao stručni suradnik koordinira komunikaciju centra.

Ljubitelj je edukacija i cjeloživotnog obrazovanja, a može se pohvaliti da je odslušala i većinu seminara u ZICER Plavom uredu. Profesionalno područje interesa su joj odnosi s javnošću i novi mediji te promocija pozitivnih priča iz svakodnevnog života, a zanimaju je i inovativni modeli poslovanja te novi načini financiranja projekata.

Hobiji i slobodno vrijeme

Kada se ne bavi gledanjem filmova ili čitanjem knjiga, rado istražuje nova mjesta i upoznaje nove ljude. Posebno je veseli pisanje i kulinarsko eksperimentiranje, kao i druženje s prijateljima i najbližima.

Kontakt podaci

E-mail
barbara.blecic@plaviured.hr