Poslovni model predstavlja način kako poduzeće stvara vrijednosti i zarađuje novac. On u osnovi predstavlja jedinstvenu prodajnu ponudu odnosno jedinstveni prijedlog vrijednosti, vašu ciljnu skupinu, kanale distribucije te financijsku i organizacijsku strukturu.

Donosimo vam pitanja na koja je prilikom izrade poslovnog modela potrebno odgovoriti te ključne korake za kreiranje kvalitetnog poslovnog modela u članku koji možete pronaći ovdje.

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER - Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Drugi krug za prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. kolovoza 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.