Sva četiri predavanja održana su drugog dana konferencije, 15.04.2014.
Prvi su, za jutarnje buđenje, nastupili Dobriša Adamec sa svojim predavanjem Razvoj ASP.NET MVC web aplikacija prilagodljivih za različite veličine ekrana i Tomica Kaniški s predavanjem Configuration Manager: zero-touch & Windows 8.1
Iza toga je uslijedio Tomislav Bronzin s predavanjem Power BI za Office 365, gdje je objasnio da je to skup funkcionalnosti i servisa koje omogućavaju vizualizaciju podataka kao i intuitivnu suradnju između korisnika kroz zajednički pregled rezultata, a sve to u računalnom oblaku. Mogli ste saznati kako i male tvrtke mogu iskoristiti snagu Power BI for Office 365 kako bi obradile i vizualizirale svoje podatke ili podatke svoje konkurencije, te kako Office 365 omogućava suradnju nad tim izvještajima i rezultatima, bilo kroz internet preglednik, bilo kroz specijalizirane aplikacije.
 
Kao šećer na kraju predavanje su održali Ivan Curić i Jelena Miodragović, te prikazali suradnju tvrtki Citus i Teleklik kroz predavanje Conference@Net CS sustav. Conference@Net je inovativno rješenje za upravljanje organizacijom konferencija i događaja, koji omogućuje jednostavno i efikasno organiziranje kroz pripremu web stranice, objavu novosti, integraciju s društvenim mrežama, registraciju i obradu sudionika, kao i live prijenos predavanja na konferenciji, mogućnost glasanja i praćenja prisutnosti na predavanjima, te upravljanje post konferencijskim aktivnostima. C@N Motion, omogućuje inovativan prikaz sadržaja i interakciju putem gesti i ljudskog pokreta. Conference@Net je proizvod tvrtke CITUS, a u BIH ga zastupa partner Teleklik s time da se više informacija (što se sve nudi, na kojim platformama, reference), kao i mogućnost najma rješenja nalazi na webu: www.conferenceatnet.ba.
 
Sve informacije o predavanjima, predavačima i rasporedu predavanja potražite na http://www.msnetwork.ba/conference/agenda/1  i www.citus.hr.