Na Startup srijedi sudjelovat će Mirka Jozić, pročelnica za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba, Matko Bošković, voditelj SEED programa u agenciji HAMAG BICRO, Mirela Đuran, voditeljica odjela za mikro poduzetnike u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak (HBOR), Jure Mikuž, managing partner u VC fondu South Central Ventures te Adrian Ježina, investitor i član CRANE-a u ulozi moderatora. Kroz panel raspravu predstavit će se svi oblici financiranja, od poslovnih anđela i VC fondova do svih ostalih javno-privatnih modela te programa namijenjenih poticanju poduzetnika u ranim fazama.

Nakon panel rasprave predavanje će održati Marko Ćapeta, član uprave Bulb Technologies zadužen za business development. Bulb Technologies je hrvatska tvrtka koja se bavi razvojem rješenja za upravljanje telekom uslugama. Početkom 2017. osigurali su investiciju u vrijednosti 2 milijuna eura od VC fonda South Central Ventures uz pomoć koje kreću u ekspanziju na međunarodna tržišta. U predavanju na Startup srijedi Marko će predstaviti Bulb Technologies i njihov poslovni model te objasniti proces osiguravanja investicije i prednosti rada s VC fondovima.

Kao poseban dodatak na Startup srijedi, Unique Travel Set će ekskluzivno objaviti početak Kickstarter kampanje kojim će osnivačice startupa Rašeljka Maras i Katarina Džale prikupljati 26.000$ i lansirati svoj proizvod na globalno tržište. U kratkom predavanju objasnit će proces pripreme kampanje i prijavu na Kickstarter.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže Startup srijedi i iz prve ruke saznaju kako mogu financirati svoj startup ili malo poduzeće. Startup srijeda je besplatna za sve zainteresirane, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi svoj dolazak putem Entrio sustava:

https://www.entrio.hr/event/startup-srijeda-financiranje-startupa-i-malih-poduzeca-4076