Od 11.-13. listopada 2013. na Sveučilišnom kampusu Dubrovnik, okupit će se kreativni i inovativni stručnjaci iz različitih grana gospodarstva s ciljem pretvaranja ideja u poslovne planove. U uzbudljiva 54 sata sudionici kroz intenzivan timski rad razvijaju poslovne ideje koje na kraju vikenda imaju temelje za budući startup. 
Prvi dan događaja, u petak, sudionici u 60 sekundi predstave svoju ideju, nakon čega slijedi glasovanje gdje sudionici međusobno izabiru najbolje ideje oko kojih se oforme timovi i na tim se idejama radi ostatak vikenda. Ne moraju svi polaznici događaja predstaviti ideju, neki polaznici svojim idejama i vještinama pomažu u razvijanju njima zanimljivih ideja. Sudionici ne trebaju imati nikakvo znanje o razvijanju ideje, jer će im biti dostupni mentori, stručnjaci iz različitih područja, koji će ih voditi i odgovarati na sva pitanja kako bi njihove ideje bile najbolje moguće za završne prezentacije u nedjelju pred sucima.

Svi koji žele postati dio globalne startup zajednice i pridružiti se ljudima diljem svijeta koji dijele istu viziju–promijeniti svijet u kojem živimo, dobrodošli su na 1. Startup Weekend Dubrovnik!

Cijena kotizacije je 259,00 kuna (PDV uključen), što pokriva sve obroke, pića, materijale kao i pristup globalnim i lokalnim sponzorima. Nezaboravno iskustvo nije navedeno - jer ono ionako nema cijenu.

Registrirajte se putem web stranice: http://dubrovnik.startupweekend.org.