Svim zainteresiranim sudionicima MeetUp donosi i keynote speech Alexandera Zumdiecka , glavnog direktora Techstars Metro akceleratora , prvog svjetskog akceleratora koji je usmjeren razvoju tehnoloških rješenja za ugostitelje. Kroz predavanje, Alexander će napraviti uvid u najnovije trendove u industriji i osvrnuti se na uspješne priče iz Metro Techstars akceleratora. Nakon predavanja, prijavljeni startupovi imat će priliku predstaviti svoj proizvod/uslugu u obliku pitcha i sudjelovati na sastancima 1:1 s vlasnicima ugostiteljskih objekata, restorana i hotela.

 Službena agenda događaja

09:30 Registracija i kava dobrodošlice
10:00 Uvodni govor – Marc Carena, Metro Cash & Carry Hrvatska, direktor Uprave
10:10 Uvodni govor – Davorin Štetner, Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE), predsjednik
10:20 Predavanje – Alexander Zumdieck, Techstars Metro Akcelerator, glavni direktor
11:00 Pauza za kavu
11:20 Predstavljanje startupova
11:40 ‘Speed dating ugostitelja’ i startupova
12:00 Druženje i ručak

Startupovi koji žele predstaviti svoje inovativno rješenje prijavu mogu poslati do 13. veljače  na mail tomislav.kostanjevac@crane.hr

Prijava mora sadržavati prezentaciju te kratki opis proizvoda/usluge.

U slučaju velikog broja prijava napravit će se selekcija na temelju prezentacije, a priliku za pitch dobit će timovi čija su rješenja usmjerena poboljšanju poslovanja ugostitelja. Svi prijavljeni timovi, neovisno o tome jesu li odabrani za pitch ili ne, a njihovo rješenje ciljano je za HoReCa segment dobit će priliku izložiti svoje materijale i sudjelovati u ‘Speed datingu’ između ugostitelja i startupova.

Svi ostali koji su zainteresirani za sudjelovanje na događaju, a ne pripadaju skupini ugostitelja ili startupova u HoReCa segmentu mogu sudjelovati prijavom preko Entrio sustava (link). Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane da svoju prijavu ispune što prije.

Vijest preuzeta sa stranice http://www.crane.hr.