Kroz Startup Factory Zagreb natječaj primili smo ukupno 46 prijave. Listu prijavljenih projekata pogledajte na http://startupfactory.tehnopark.hr/.

Zahvaljujemo svima na prijavama, angažmanu i iskazanome interesu. Evaluacija je izvršena, a finalnu odluku o izabranim timovima donosimo uskoro.

Kao svojevrstan uvod u Bootcamp, 16. i 17. rujna 2016. održali smo Hackathon. Na Hackathon je bilo prijavljeno jedanaest timova, od kojih je u natjecanju sudjelovalo njih šest. Uz 48-satnu mentorsku pomoć stručnjaka iz HT-a, IBM-a i RAZA-e, kao i  osiguranu tehničku i logističku podršku, timovi su razvijali svoje inovativne ideje. Zanimljivo je da su prilikom ocjenjivanja čak dva tima, tim Drop Table i Trinity Dynamics, osvojila identičan, a ujedno i najveći broj bodova. Tako je Hackathon završio s dva ravnopravna pobjednika kojima ovim putem čestitamo.

A sada na red dolazi Bootcamp!

SFZGBootcamp je događaj namijenjen startupovima, timovima i pojedincima prijavljenim putem natječaja ili hackathona, te svima onima koji su  zainteresirani za razvoj startup poduzetništva vezanog uz temu pametnog turizma. SFZGBootcamp događaj poluotvorenog tipa (registracija putem https://www.facebook.com/events/623955694453490/).

Na Bootcampu će sudjelovati 20 predselektiranih timova odabranih od strane evaluacijskog odbora koji će svoje projekte predstaviti evaluacijskom odboru, mentorima i publici.

Ovim putem s ponosom objavljujemo kako će specijalan gost, keynote speaker i član ocjenjivačkog odbora Bootcampa biti g. Martin Reents - matematičar, fizičar, dobitnik prestižnih nagrada za pokretanje startupa te (van)serijski poduzetnik iz Münchena.

Pridružite nam se na Bootcampu - zanimljivom, zabavan, napet i poučnom događaja, te prvi saznajte sve o najboljim idejama programa Startup Factory Zagreb!

Detaljnu agendu potražite na:https://www.facebook.com/events/623955694453490/.