Cilj BoB-a je povezivanje poduzetnika unutar Tehnološkog parka i omogućavanje prezentacija proizvoda koji se razvijaju u periodu pred-inkubacije, inkubacije i post-inkubacije. Koncept BoB-a omogućava gostovanje poduzetnika s domaćih i inozemnih tržišta, koji su u naprednijoj fazi poslovanja te su voljni podijeliti dosadašnja iskustva i poduprijeti suradnju s poduzetnicima unutar Tehnološkog parka Zagreb.

Direktor Razvojne agencije Zagreb  -TPZ, Frane Šesnić, pozdravio je jutros okupljene poduzetnike te im zaželio puno uspjeha u nadolazećim BoB događajima. Naglasio je kako su potpora, komunikacija i međusobna suradnja put ka željenom poslovnom uspjehu.

Marija Miletić, voditeljica projekta BoB, pozvala je sve zainteresirane poduzetnike kao i one koji će to tek postati da se obrate Razvojnoj agenciji Zagreb sa svojim idejnim projektima te je naglasila kako je dobra priprema i informiranost temelj svakog postignuća.

U veseloj atmosferi, prvi BoB je ostvario svoj osnovni cilj – želju za poslovanjem kroz otvorenu komunikaciju i kreativno razmišljanje.

Pridružite nam se na putu inovativnosti, konkurentnosti i internacionalizaciji poduzetničkog poslovanja!