TERIS i njegovu misiju su već podržali g. Zdravko Počivalšek, slovenski ministar gospodarskog razvoja i tehnologije te g. Siniša Hajdaš Dončić, hrvatski ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, koji će prisustvovati na događaju.

Pridružite se i Vi i upoznajte predstavnike europske teritorijalne suradnje te saznajte sve o upotrebi nove TERIS web platforme. Uz to pripremljen je i bogati program stručnih predavanja na kojima će se predstaviti najvažnije smjernice za dobar projektni prijedlog i primjeri pozitivnih iskustava na području teritorijalne suradnje između Slovenije i Hrvatske.

Kao zaključni i ključni dio cjelodnevnog događanja bit će organiziran prvi TERIS »Matchmaking« na kojemu ćete predstavnici poduzeća, općina, nevladinih organizacija i ostali zainteresirani, moći razgovarati o svojim projektnim idejama s potencijalnim partnerima, predstaviti svoju djelatnost/ organizaciju ili s TERIS stručnjacima porazgovarati o svemu što je potrebno za pokretanje potencijalnih investicija. Više o »Matchmaking« saznajte ovdje.

Sudjelovanje je besplatno ali broj mjesta je ograničen. Za prethodnu prijavu i dodatne informacije možete nazvati na 00385 (0)1 6504 251 ili poslati e-mail na projekt@teris.hr.

Program možete preuzeti ovdje.