Panel diskusija održat će se 14. lipnja 2016. godine s početkom u 13.00 sati u Hotelu International, dvorana Adriatic, Miramarska 24, Zagreb, pod nazivom „Značaj učenja za poduzetništvo u razvoju poduzetničkog eko-sustava“, a u organizaciji Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) i Ekonomskog fakulteta Zagreb.

Cilj panela je raspraviti o važnosti sinergijskog djelovanja i ulozi svih dionika u razvoju poduzetničkog eko-sustava.

Pridružite nam se te svojim idejama, znanjem i iskustvom doprinesite raspravi koja za cilj ima stvaranje podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Prijaviti se možete na e- mail: lidija.zadro@raza.hr, najkasnije do ponedjeljka, 13. lipnja 2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Program panela možete preuzeti ovdje.