Svjesni važnosti obrazovanja te buđenja svijesti o poduzetništvu kod mladih osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, Razvojna agencija Zagreb, Grad Zagreb, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) i Ekonomski fakultet Zagreb organiziraju 1. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik pod nazivom Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja. Panel diskusija će se održati 17. svibnja 2016. godine s početkom u 9.30 sati u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II , Zagreb.

Cilj panela je raspraviti o važnosti učenja za poduzetništvo kao jedne od osam ključnih kompetencija u osnovnom i srednjem obrazovanju te o mogućnostima koje pruža u razvoju obrazovanja i gospodarstva.

Pridružite nam se te svojim idejama, znanjem i iskustvom pridonesite raspravi koja za cilj ima stvaranje podloge za perspektivniju gospodarsku budućnost.

Prijaviti se možete na e- mail: lidija.zadro@raza.hr, najkasnije do petka, 13. svibnja 2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Program 1. panel diskusije se nalazi na linku.