Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) i WMF (najveći Festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi) organiziraju prvi Worldwide Event Croatia. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a moći ćete ga pratiti u online prijenosu.

Worldwide Event Croatia samo je jedan od mnogih međunarodnih evenata koje WMF organizira kako bi promicao poduzetnički, gospodarski i inovativni rast u cijelom svijetu.

Događaj se sastoji od edukativnih predavanja, emisija uživo, inspirativnih intervjua, vještih govornika, tvrtki, poduzetnika i još mnogo toga, a sve kako bi se potaknulo rast inovacija, poduzetništva i startupova.

Worldwide Event Croatia u potrazi je za inspirativnim govornicima ili profesionalcima na polju digitalnih tehnologija koji bi željeli podijeliti smislene sadržaje sa širom publikom. Zato su osim poziva za startup natjecanje otvoreni i pozivi za govornike, s posebnim naglaskom na žene u tehnologiji. 

Što očekuje starupove?

Tijekom natjecanja startupovi će se međusobno nadmetati u pitchiranju ispred domaćih i stranih investitora te nekoliko vodećih igrača u sektoru inovacija. 

Službeni žiri odlučit će koji startup zaslužuje pobjedu. Detalji vezani uz sadržaj, rokove za prijavu i nagrade doznajte na web stranici Worldwide Event Croatia.

ZICER je partner Worldwide Event Croatia.