Prezentacija će biti u okviru programa glavne konferencije, te sudjelovanje na zajedničkom izletu koji se održava na Plitvicama dan poslije konferencije.
Na toj prezentaciji će biti prisutni predstavnici VC fondova, tj potencijalni investitori u njihove poslovne pothvate.

Imate li realnu, profitabilnu i skalabilnu poslovnu ideju koja ima tendenciju prerasti  u investiciju u značajan business – iskoristite priliku za Vas. ICPE  (internacionalni centar za profesionalnu edukaciju) – organizatir konferencije START UP Kroacij, suorganizator Netokracija u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) i poslovnim savjetnikom, organizira START UP pitch natjecanje za prezentacij.

Nagrada za najbolji Start Up Pitch je preko 30.000 kn vrijednosti u novcu uslugama i proizvodimaPrijavite se na mail;  tihomir@startupcroatia.hr,zaključno sa 09.05.2014

Prijave moraju biti na engleskom jeziku i trebaju sadržavati: prezentaciju ideje na jednoj stranici formata A4, jednominutni pitch video, a mogućnost prezentiranja pred žirijem biti će moguća unutar 5 minuta.

Tko ocjenjuje Vaše pitcheve?

Stručni žiri sastavljen  od eminentnih stručnjaka za stručni žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka za startupe sastavljen od organizatora Natječaja i njegovih partnera.

5 najboljih ulaze u finale te imaju priliku uživo prezentirati svoje poslovne ideje i projekte internacionalnom žiriju koji je sastavljen od vodećih svjetskih i hrvatskih stručnjaka za Start UP-ove kao; : Oliver Rothschild (Predsjednik žirija), Sarah Kunst, Mike Reiner, Ivan Brezak, Saša Cvetojević i predstavnik PBZ Sinergije (potencijalno još 1-2 člana). ).

Najbolji projekt/pitch će osvojiti nagradu koja se sastoji od 30.000 kn u novcu uslugama i proizvodima. PBZ Sinergija – glavni pokrovitelj Pitch natjecanja koja pobjedniku dodjeljuje financijsku nagradu u iznosu od 10.000 kn vrijednosti usluga od portala Posao.hr, uz brojne druge nagrade u uslugama i proizvodima. Pobjednički koncept biti će prezentiran na konferenciji  ispred predstavnika investicijskih fondova koji raspolažu s preko 2 mlrd $. Pobjednik također ima priliku provesti dan na Plitvičkim jezerima s predstavnicima investitora uz jedinstvenu priliku razgovora i predstavljanje  svog projekta.

 Žiri će u finalu Pitcha izabrati najbolji poslovni projekt/pitch koji će time osvojiti nagradu koja se sastoji od spomenutih ukupno cca 30.000kn u novcu, uslugama i proizvodima. Glavni pokrovitelj Pitch natjecanja je PBZ Sinergija koja pobjedniku dodjeljuje financijsku nagradu u iznosu od 10.000 kn. Osim toga, pobjednik dobiva 10.000kn vrijednosti usluga od portala Posao.hr te brojne druge nagrade u uslugama i proizvodima (potvrde u tijeku). Također pobjednički koncept biti će prezentiran na konferenciji, ispred predstavnika investicijskih fondova koji raspolažu s preko 2 mlrd $. Osim toga, pobjednik će provesti dan na Plitvičkim jezerima s predstavnicima investitora uz fantastičnu priliku da do u detalje razgovara o svom projektu.

Prijavite se, pobijedite i osvojite nagradu te jedinstvenu priliku da ostvarite direktan kontakt s nekima od vodećih svjetskih investitora!

Detalji konferencije

Konferencija „START UP CROATIA“  se održava 22.05.2014 u kongresnom centru EXPO XXI pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića i grada Zagreba. PBZ Sinergija je generalni sponzor konferencije.

Ciljevi konferencije:

Pružiti polaznicima konkretne primjere kako unaprijediti poslovanje, kroz demonstraciju primjera od ponajboljih svjetskih stručnjaka iz svijeta tehnologije inovacija i investicija Olivera Rotschilda i Saula Singera. Konferencijom se želi primarno potaknuti promjena postojeće percepcije zatvorenosti i pasivnosti koja pogoduje slici lošeg gospodarskog stanja u kojem se Hrvatska nalazi. Također se polaznicima želi prezentirati kako uspješno pokrenuti poduzetničke projekte korištenjem modernih tehnologija i kako osigurati potreban kapital te privući investitore.

Više o konferenciji saznajte ovdje.