Crowdfunding Bootcamp je radionica namijenjena poduzetnicima bez ili s površnim poznavanjem crowdfundinga, koja sudionicima prezentira crowdfunding na pristupačan i interaktivan način te ih educira o osnovnoj terminologiji, zahtjevima i mogućnostima koji su na raspolaganju budućim crowdfunderima. 

Na radionici će se obrađivati sljedeće teme: što je crowdfunding – povijest, tipovi, stanje u Hrvatskoj, što su osnovni elementi strategije i tijeka kampanje, što su target grupe i perkovi, koja je razlika Kickstartera, Indiegogoa i Funderbeam SEE, što su osnovni elementi promocije, koja je uloga društvenih medija i PR-a, koje su najčešće greške koje rade pokretači kampanja, prepoznati primjere uspješnih i neuspješnih kampanja iz regije, dobiti priliku razgovarati o svojim idejama za kampanju, trikove za uspješnu provedbu kampanje.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na Crowdfunding radionici možete se prijaviti putem sljedeće poveznice. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen na 40. 

Radionicu organizira Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Agencijom BRODOTO. Razvojna agencija Zagreb – TPZ partner je ovog događaja.