Pozivamo vas, dođite 22. ožujka 2019. godine u 10:00 sati u ZICER (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12, 1. kat) i na Info danu EU projekta SMATH doznajte sve o Kreativnom gnijezdu!

Zašto Kreativno gnijezdo?

Kultura i kreativnost koje su u teoriji bliske, u praksi često djeluju odvojeno, a ponekad se i u potpunosti razilaze. Njihovo povezivanje kroz razmjenu znanja, iskustava i svježih ideja može rezultirati izvrsnim društvenim inovacijama koje imaju potencijal prerasti u održive projekte.

Tko može sudjelovati?

U Kreativnom gnijezdu sudjelovat će predstavnici kreativnih industrija, kulturnih ustanova te poduzetnici. Svi zajedno imat će jedinstven cilj – razviti nove inovativne i održive poduzetničke ideje u području održivog turizma, urbane regeneracije i socijalne kohezije.

EU projekt SMATH

Projekt SMATH (Smart atmospheres of social and financial innovation for innovative clustering of creative industries in MED area) financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru INTERREG MED programa. Ukupna vrijednosti projekta na kojem je ZICER partner iznosu 16.270.000,00 kn

Zainteresirali smo vas?

Pridružite nam se na Info danu projekta SMATH i doznajte više. Čekamo vas s vrijednim i zanimljivim informacijama!

Molimo svoj dolazak potvrdite na e-mail mateja.gudelj@zicer.hr, a više informacija o projektu saznajte na smath.interreg-med.eu.