Poslovni susret "Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj" održat će se u Zagrebačkom inovacijskom centru ((Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma, 1. kat) 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati.

Na ovom poslovnom susretu, koji će se realizirati u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA – Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Regionalnom energetskom agencijom za sjeverozapadnu Hrvatsku - REGEA te Zagrebačkim inovacijskim centrom - ZICER, predstavit će se austrijske i hrvatske tvrtke iz područja pametnih gradova.

Cilj ovog poslovnog susreta je razmjena iskustava, tehnologija i znanja između austrijskih i hrvatskih gradova, institucija i pružatelja tehnologija.

Na događanju će biti predstavljena Okvirna strategija pametnog grada - Zagreb Smart City s vizijom do 2030. te projekti iz područja pametnih gradova. Također će biti najavljen i budući Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama Grada Zagreba - SECAP.

Program poslovnog susreta preuzmite ovdje na linku.

Povodom održavanja "Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj" poslovnog susreta izrađena je i brošura s profilima austrijskih sudionika koju možete preuzeti ovdje.