Otvorene su prijave za četvrti Elektroboj. Riječ je o studentskom natjecanju u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike. Teme ovogodišnjeg natjecanja su gastroelektronika  i tehnomoda.

Uz to što je natjecanje izuzetna odskočna daska za studente i njihovu daljnju karijeru, ono uključuje i bogate nagrade (vrijednost nagrada ukupno iznosi 16000 kuna) kao i Inkubacijski paket u našem Tehnološkom parku koji obuhvaća startup edukaciju, mentoriranje i osiguran prostor za rad. 

Prijave su otvorene do 10. ožujka 2017. Na natjecanje se mogu prijaviti studenti iz cijele Hrvatske, a dolazak u Zagreb je obavezan samo za finale natjecanja na kojemu će finalisti prezentirati svoje ideje žiriju. 

Elektroboj će se odvijati kroz tri faze. Prva faza se odnosi na prijave timova i pojedinaca, druga na osmišljavanje vlastitog rješenja na zadanu temu i predaju tehničke dokumentacije tog rješenja, a posljednja faza odnosi se na izradu projektnog rješenja. Stručni žiri će na temelju dostavljene tehničke dokumentacije odabrati 5 najboljih projekata koji će dobiti financijska sredstva u iznosu od 2500 kuna za izradu svog proizvoda. 

Više o samom natjecanju možete saznati na uvodnom predavanju u četvrtak, 2. ožujka Sivoj vijećnici zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva u 16 sati. Predavači će predstaviti ovogodišnje teme, a prošlogodišnji pobjednici natjecanja, tim Guitar Friend, govorit će o svojim uspjesima nakon Elektroboja.

Prijaviti se možete putem linka, a sve novosti vezane uz Elektroboj pratite na Facebook stranici www.facebook.com/elektroboj.