World Business Angels Investment Forum, međunarodna organizacija koja okuplja privatne i institucionalne investitore iz cijelog svijeta, organizator je Take Invest Summita koji će se održati u Istanbulu 19. i 20. veljače 2018. godine.  
Namjera je Take Invest Summita da osigura pristup izvorima financiranja za 50 najboljih iz društva start-up i scale-up projekata s potencijalom rasta iz cijelog svijeta.
Pozivaju se svi zainteresirani pojedinci i kompanije iz Hrvatske koji su u potrazi za međunarodnim partnerima i izvorima financiranja i osjećaju se spremnima za globalni rast, da iskoriste ovu priliku i prijave svoje projekte za nacionalno natjecanje koje će se održati 13. studenog 2017. godine u Zagrebu.  
Tri najbolja  projekta konkurirat će za nastup na Take Invest Summitu 2018. godine u Istanbulu. Izabranima će biti pokriveni troškovi nastupa na Summitu, kao i kotizacija za sve sadržaje World Business Angels Investment Foruma, konferencije u okviru koje se Take Invest Summit 2018. održava. 
Više o propozicijama natjecanja potražite ovdje: https://issuu.com/wbaforum/docs/start-up_guide.
Prijave pošaljite do 30. rujna 2017. godine na: https://gust.com/programs/wbaf-take-invest-summit-2018.
Nacionalno natjecanje održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.